"DETE JE OSTALO BEZ OCA..." Potresne reči komšija ubijenog Igora u Smederevu - sumnjaju da je OVO dovelo do SMRTNOG ISHODA! (FOTO)

Autor:

Hronika

23.01.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je ubijenom mladiću naneo više uboda u predelu stomaka.

"DETE JE OSTALO BEZ OCA..." Potresne reči komšija ubijenog Igora u Smederevu - sumnjaju da je OVO dovelo do SMRTNOG ISHODA! (FOTO)

Foto: Facebook, Branimir Brana Jovanvoić

Smederevu je juče pronađeno telo Igora I. (37) iz sela Lugavčina kod Smedereva. Kako je već izveštavao portal Republika.rs, preminuli mladić bio je zaposlen u vodovodu. Za njegovo ubistvo uhapšen je Zoran J. (41) u čijoj kući je i pronađen ubijeni mladić.

Osumnjičeni za ubistvo u ovom gradu poznatiji  je kao Zoran Žorž, a kako su nam juče rekla komšije, niko ne zna koji bi motiv ovog zločina mogao da bude.

Igor je živeo u porodičnoj kući u Lugavčini sa ocem i majkom, za koje svi u selu imaju samo reči hvale. Majka Milica je vaspitačica, a otac je držao kafić u selu, dok su mladića opisivali kao finog i kulturnog.

Igorova sestra Ivana je u sedmom mesecu trudnoće i ima jednogodišnje dete, a Igorov sin ima 9 godina.

- Igor se razveo, a dete bi trebalo da je treći razred. Nikada za njega nismo čuli, niti videli da je pijan ili da koristi narkotike. Dete je ostalo bez oca - rekli su nam meštani njegovog rodnog sela.

Republika

Foto: Facebook

Igor I. sa sinom

- Na slavama se uglavnom popije, to je opšte poznato. Moguće da je tako i došlo do svađe i na kraju smrtnog ishoda - dodali su meštani sela Lugavčina.

Inače, ekipa Republike je zatekla majku Milicu na kućnom pragu, a za naš portal je kratko izustila: "Razumite me, ne mogu da pričam, čekam da mi dovedu sina".

Komšije su nam objasnile da je Igor bio zaposlen u vodovodu i da je radio od 18 sati do 6 ujutru, a da se kobne večeri nije javljao majci od 22 sata.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading