"KAKO DA SE OPROSTIM OD TEBE, RANO JE, IGO MOJ..." Potresne poruke prijatelja i porodice ubijenog mladića u Smederevu: "Zašto, brale moj" (FOTO)

Autor:

Hronika

23.01.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila osumnjičenog.

"KAKO DA SE OPROSTIM OD TEBE, RANO JE, IGO MOJ..." Potresne poruke prijatelja i porodice ubijenog mladića u Smederevu: "Zašto, brale moj" (FOTO)

Foto: Facebook, Shutterstock

Policija u Smederevu pronašla je juče ujutru telo tridesetšestogodišnjeg mladića u naselju Leštar u tom gradu. Kako smo ranije pisali, on je pronađen krvav sa ranama od noža u stomaku, od kojih je preminuo.

Nezvanično saznajemo i da je mogući motiv za strašno ubistvo omanji dug ubijenog.

Inače, za ubistvo I.I. (36) uhaopšen je Z.J. (41) u čijoj kući je i pronađeno telo mladića. Ubijeni je službenim vozilom otišao na teren, a jutros se nije vratio sa smene, zbog čega je njegov otac prijavio nestanak policiji, koja ga je pronašla uz pomoć GPS lokacije automobila. Prethodno su njih dvojica bili na slavi.

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Ubistvo u Smederevu

Prijatelji i porodica se opraštaju 

Kako je policija saopštila, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapšen je Z.J. juče u toku dana. On se sumnjiči da je I.I. zadao više ubodnikh rana u predelu stomaka.

Nakon toga je, kako se sumnja, telo muškarca izneo iz kuće i ostavio u dvorištu.

Prijatelji i porodica ubijenog ostavljaju potresne poruke i opraštaju se od ubijenog mladića koji je, inače, bio zaposlen u smederevskom JKP "Vodovod i kanalizacija".

Ti si bio moja zvezda! Brate, znao si koliko volim te i da neću moći dana bez tebe. Srce svoje sam bila spremna da ti dam što za tebe sada s tugom udara. I ove krvave noći kada si otišao...i na nebu tom na koje ideš...Ja ću da verujem, a ti - Znaj...sijaćeš, zvezdo moja najsjajnija! Kako da se oprostim od Tebe? Kako da naučim da živim bez tebe? Kako...kada me toliko boli... Kako kada mi već nedostaješ? Neka mi te Anđeli čuvaju! Voli te sestra  i voleću te dok me bude - piše u jednoj od poruka.

- Rano je, Igo moj, mnogo je rano da se rastajemo.... Zašto - takođe glasi jedna od poruka koju su ostavljali prijatelji na društvenim mrežama.

Brate moj, da li je ovo moguće što čujem? Bože moj, nisi ti za taj put još! Ljubi te sestra, rođeni moj... O Bože, kazni onog ko je to uradio... Zašto, brale moj... - vapaj je rođake.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading