OVO JE MARIJA KOJA JE BRUTALNO UBIJENA U ČEŠKOJ: Poznanik je iskasapio u stanu, pa zloupotrebio njene kreditne kartice!

Autor:

Hronika

13.01.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbin je iz za sada nepoznatog razloga ubio poznanicu Mariju D.

OVO JE MARIJA KOJA JE BRUTALNO UBIJENA U ČEŠKOJ: Poznanik je iskasapio u stanu, pa zloupotrebio njene kreditne kartice!

Foto: shutterstock

MArija D. ubijena u Češkoj

Marija D. (42) iz Beograda brutalno je ubijena nekoliko dan pre Nove godine u Brnu u Češkoj, dok joj je porodica bila u srpksoj prestonici.

Jeziv zločin je otkriven tek 31. decembra kada je prijatelj porodice došao na poziv Marijinog supruga koji je bio zabrinut jer mu se danima nije javljala. Nesrećni čovek je došao ispred stana i zatekao neprijatan miris i pozvao je policiju, prenosi Kurir.

Policija iz Brna potom je provalila u stan i nasred stambenog prostora videli su žrtvu kako leži u lokvi krvi. Obdukcijom je utvrđeno da je Marija D. preminula nakon brojnih povreda od hladnog oružja. Osumnjičeni za njeno ubistvo je Nišlija Stefan S. koji je iz za sada nepoznatog razloga ubio Mariju M.

- Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do zločina. Stefan S. uhapšen je nakon što je priveden zbog alkohola, a policiji je tada dao lažne podatke. Međutim, nakon što se otreznio on je priznao da je počinio stravičan zločin - prenose češki mediji i dodaju:

- Istražitelji su u stanu ubijene pronašli DNK tragove Stefana S.

Republika

Foto: shutterstock

Stefan S. ubio Mariju D.

Srbin je iz za sada nepoznatog razloga ubio poznanicu i sada se tereti za krivično delo ubistvo.

- Stefanu S. pored krivičnog dela ubistva na teret se stavljaju i optužbe za falsifikovanje i zloupotrebu platnih kartica - navode mediji i dodaju:

- Dokaz koji, pored ostalih, dokazuje da je Stefan S. ubio Mariju D. je i to da je nakon ubistva uzeo žrtvinu kreditnu karticu i kostio je u prodavnici.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je počinio teško krivično delo za koje mu preti do 20 godina robije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading