"SEME IM SE ZATRLO...": Deda ubijene Ane Božović kune Kecmanoviće na sav glas

Autor:

Hronika

04.05.2024

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deda po majci jedne od osam ubijenih devojčioca isprovociran ponašanjem majke ubice poručio je da bi voleo da oni porodično gore u paklu.

"SEME IM SE ZATRLO...": Deda ubijene Ane Božović kune Kecmanoviće na sav glas

Foto: Republika, Printscreen

hronika

Pojavljivanje Miljane Kecmanović majke Koste Kecmanovića u javnosti svaki put nanosi bol porodicama žrtava masakra. Njen izraz lica komentarisala je Ninela Radičević majka Ane Božović

- Miljana Kecmanović majka masovnog ubice iz Ribnikara na današnjem glavnom pretresu nije krila dobro raspoloženje. Njen izraz lica mi govori da za sada sve ide po planu. Koliko vidim uspela je i da se našminka. Ne znam... ja recimo šminku više i ne koristim-  napisala je Ninela na društvenim mrežama posle jednog od ročišta na suđenju Kecmanovićima. 

Deda Ane Božović na društvenoj mreži FB proklinje porodicu zločinca 

Njen otac, Slobodan Radičević koji je bio izuzetno vezan za Anu i svakodnevno učestvovao u životu unuke, nije mogao da sakrije bes i tugu, pa je javno uputio prerkorni komentar majki ubice i kletve porodici u komentarima na objavu svoje ćerke. 

- Seme im se zatrlo, a ako se setite slika masovnih ubica, svima je zajedničko to da imaju ravnodušni izraz lica. Daće bog da gore u paklu- napisao je deka Slobodan na Fejsbuku.

Inače, objave roditelja žrtava neretko na društvenim mrežama pokrenu lavinu komentara, a neretko se vode i neprijatne polemike u vezi sa oprečnim mišljenjima. I dok većina krajnje negativno komenatariše roditelje dečaka ubice kao i njega sanmog, ima i onih koji im staju u zaštitu, čak iznoseći i netačne teze zbog kojih trpe kritiku okoline i roditelja ubijene dece. 

Podsetimo, Ana Božović je prokletog 3. maja prošle godine dežurala na hodniku sa drugaricom iz razreda Bojanom Asović i one su uz školskog čuvara Dragana Vlahovića prve žrtve masakra koji je dečak ubica kasnije nastavio u kabinetu istorije, gde je na licu mesta ubio još petoro dece, a nastavnicu istorije i šest učenika ranio. Posle 12 dana borbe za život jedna devojčica je preminula od posledica ranjavanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Марија

05.05.2024 08:16

Природна нормална реакција и жеља

Odgovori 13 0