MARIJA KULIĆ U TEŠKOM STANJU! Objavljena ZASTRAŠUJUĆA ISTINA iz porodičnog doma, TRUDNA Miljana ni ne sluti šta se dešava! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.09.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić obelodanila prepisku.

MARIJA KULIĆ U TEŠKOM STANJU! Objavljena ZASTRAŠUJUĆA ISTINA iz porodičnog doma, TRUDNA Miljana ni ne sluti šta se dešava! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, RTV Pink Printscreen, Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Javnost već danima bruji o trudnoći Miljane Kulić, koja čeka bebu sa Lazarom Čolićem Zolom, a poznato je da se njena majka ozbiljno protivi tome. Marija Kulić je čak obavila razgovor sa Miljanom pred milionskim auditorijumom, te joj je rekla da ne dolazi u obzir da rodi Zoli bebu, što je nju šokiralo i prekinula joj je vezu. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić trudna Elita 8

 

Sada, danima kasnije, Marija je odlučila da se definitivno odrekne Miljanine trudnoće, te je istakla na Instagramu da ona neće čuvati njeno drugo dete, kao što je bio slučaj sa prvim sinom Željkom Kulićem. Na Instagram profilu Marija je objavila prepisku sa nepoznatom osobom kojoj je poručila da zbog zdravstvenog stanja nije više u mogućnosti da se time bavi i da je ona pored unuka, izvela i tri ćerke na put, te da one sada same odlučuju o svom životu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

 

- Kako meni da se neko sveti, neću ja da rađam, niti da ga čuvam. ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke i unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više nisam u mogućnosti zdravstveno! Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom, ni sa detetom - napisala je Marija na Instagramu.

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Miljana Kulić je otkrila i koje ime je izabrala za bebu, te je sve iznenadila da ukoliko bude devojčica, da će nositi ime Milica. 

- Zvaće se Milica, ja to ime obožavam, onda ću u kući imati Željka i Milicu. Uvek sam želela da, ako dobijem devojčicu, joj dam neko milo ime, a Milica to jeste - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading