OVO JE BOGATI I ZAUZETI OTAC DAČA VIRIJEVIĆA: Raskrinkao sve Poršelinine laži! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.09.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno se oglasio nakon Slađinih izjava!

OVO JE BOGATI I ZAUZETI OTAC DAČA VIRIJEVIĆA: Raskrinkao sve Poršelinine laži! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dačo Virijević

Užička starleta Slađana Slađa Lazić, koja je sebi dodelila nadimak Poršelina Blinda, nedavno se za TV kamere snimala u luksuznom četvorotočkašu za koji je tvrdila da je poklon od tajkuna kog je zavela, da bi se ubrzo ispostavilo da je reč o automobilu koji je u vlasništvu Srđana Virijevića Brazilca, oca novog učesnika "Elite", mladog TikTokera i pevača Dače Virijevića.

 

Očekivano, odmah su počele spekulacije o navodnoj aferi Slađe Poršeline i Dačinog oca Srđana, a čitava priča dobila je na dodatnoj težini jer je reč o oženjenom čoveku. Nakon što je razotrkivena noćas u "Pretresu nedelje sa Milanom", Slađa je demantovala sve ono što je sama, pre samo dve noći, govorila u studiju uoči ulaska u "Elitu", te priznala da auto nije njen, već da ga je pozajmila za slikanje.

- Ja kad sam se uselila spominjala sam da sam njegova maćeha jer je auto u kojim sam se slikala auto od Dačinog tate koji ima rent a car, ali ja sa njegovim ocem nisam u vezi nego se samo družimo par meseci. Mi nismo ni u kakvim odnosima, ali ne znači da nećemo biti. Daču treba da upoznamo dodatno jer zaista ima biznise kao i njegov otac. Apsolutno imamo drugarski odnos i ništa osim toga. Sa njegovim ocem sam baš pričala da me fudbaler ne pušta da uđem u rijaliti i onda mi je njegov otac dao vetar u leđa da uđem, tako da baš volim da se družim sa njim - rekla je Slađa.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Slađa je ranije fotografisala skupoceni automobil

Tim povodom oglasio se Srđan Virijević, kako bi otkrio svoju stranu priče.

- Pogledao sam malopre o čemu su pričali noćas. Slađa je, u principu, rekla istinu vezanu za mene - počeo je priču Dačin otac.

- Nismo ni u kakvoj šemi, aferi, vezi. Ništa nismo imali. Oženjen sam, imam jedan brak već iza sebe. Upoznali smo se preko Instagrama, pisala mi je, rekla je da joj dolazi vaša TV ekipa, pa me je pitala da li bih joj pozajmio auto da se snimi, slika. Ja sam baš tog dana bio gore na Zlatiboru, pa sam joj dao, izašao u susret, pozajmio auto - objašnjava Srđan za "Pink.rs".

Republika

Foto: Instagram.com

Srđan sa famoznim automobilom

Na pitanje da li mu je supruga pravila problem, budući da se Slađa na sva zvona hvalila kako ima dečka tajkuna koji joj je poklonio auto, rekao je:

- Nije mi žena pravila problem, što bi, kad stvarno nije bilo ništa između nas. Slađi sam inače rekao samo da mi ulazi sin tamo, da ga pripazi, u tom smislu, jer je nov tamo, klinac je, eto, to je sve - objasnio je Brazilac, koji je zadovoljan ponašanjem svog sina u rijalitiju.

- U početku je bio malo ćutljiv, povučen, ali vidim da se sada već aktivirao, biće on super - kaže on, a na pitanje da li će tek sada njegov sin biti još interesantniji devojkama nakon što su saznali za njegovu poveću imovinsku kartu i platežnu moć, Virijević kaže:

- Ma, nama je i napolju rijaliti, još veći nego što je tamo, zna se to - kroz smeh je poručio Dačin otac za "Pink.rs".

Republika

Foto: Instagram.com

Dačin otac Srđan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading