ANITA NAJAVILA SVADBU SA ANĐELOM?! Stanojlovićeva se OBRATILA KUMU nakon saznanja da je Matora utopila burme u kafani!

Autor:

Zadruga

17.09.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić je nakon kraha braka odlučila da burme, a evo kako je na to reagovala njena bivša supruga, pobednica rijalitija "Elita 7"!

ANITA NAJAVILA SVADBU SA ANĐELOM?! Stanojlovićeva se OBRATILA KUMU nakon saznanja da je Matora utopila burme u kafani!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora, bivša učesnica rijalitija, izazvala je buru reakcija kada je odlučila da proda svoje venčane burme i novac potroši u kafani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

Naime, prema saznanjima portala Pink.rs, Matora je odlučila da proda burme Nebojši Bojoviću i zatim novac iskoristi za provod u kafani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora

Anita Stanojlović reaguje na skandaloznu odluku Matore

Pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović, oglasila se povodom ovog šokantnog događaja. Na pitanje novinara pomenutog portala kako gleda na ovo dešavanje, Anita je izjavila:

- Želim lep provod, svakako pije na račun mog kuma, to je čast od njega... On će svakako za moje nove burme odrešiti više kesu - izgovorila je Anita, a odmah su krenula nagađanja da planira svadbu sa momkom sa kojim je i započela vezu nakon što je 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita

Ova izjava Anite Stanojlović izazvala je dodatnu pažnju javnosti, dok se o skandalu oko prodaje burmi i trošenja novca u kafani i dalje intenzivno diskutuje na društvenim mrežama.

Reakcije javnosti na skandalozni potez Matora

Odluka Jovane Tomić Matora da proda venčane burme i novac iskoristi za provod izazvala je burne reakcije među publikom. Mnogi su osudili ovaj postupak kao neodgovoran i neprikladan, dok su drugi izrazili razumevanje za Matorinu odluku.

Podsećamo, Jovana Tomić Matora je ponovo privukla pažnju javnosti svojom najavom na društvenim mrežama. Naime, Matora je putem svog Instagram profila objavila da će sutra gostovati na televiziji Red, što je izazvalo veliku pažnju i spekulacije o njenom ponovnom ulasku u rijaliti svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading