OVO JE GOLČINA SEZONE U LIGI ŠAMPIONA! Prvo veče i odmah "raketa" sa 30 metara (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2024

00:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan kandidat za najveću nagradu

OVO JE GOLČINA SEZONE U LIGI ŠAMPIONA! Prvo veče i odmah "raketa" sa 30 metara (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U moru pogodaka, kojih je bilo čak 28 ove večeri, posebno se izdvojio jedan u Lisabonu. Kada uđete i pogledate statistiku Viktora Đekereša pomislili biste da nešto nije u redu sa grafikom. Napadač Sportinga je na poslednjih osam mečeva za klub i reprezentaciju Švedske postigao nerealnih 12 pogodaka i asistirao još tri puta. I večeras je zablistao pošto je doveo svoj tim u vođstvo protiv Lila, a samo nekoliko trenutaka kasnije nad njim je protivnik načinio prekršaj zbog kog je momentalno isključen iz igre.

Kada jedan takav igrač ostane u senci vašeg poteza, onda znate da ste uradili neku ozbiljno jaku stvar. Toga možda i dalje nije svestan Zeno Debast, strelac drugog pogotka Sportinga na večerašnjem meču protiv Lila.

Belgijanac je u prestonici Portugala postigao nerealan gol iako igra na poziciji štopera. Naime, na nekih 30 metara od protivničkog gola, Debast je dobio loptu od Braganse i kao da je znao, kao da je verovao da će pogoditi baš to mesto, nije oklevao ni sekunde i opalio je po lopti koja je završila u samim rašljama gola nemoćnog Ševalijea.

Iako smo tek na prvom danu duge sezone u Ligi šampiona, već možemo da "namirišemo" gol sezone. A ako i ne dobije tu nagradu, nema sumnje da će se naći makar u TOP5 pogodaka elitnog takmičenja u predstojećoj sezoni. Sporting je sigurnom pobedom na domaćem terenu na najbolji način započeo borbu u takmičenju koje je prethodne godine propustio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading