HRVATSKI MEDIJI BRUJE POSLE ISTORIJSKE BLAMAŽE DINAMA: Kao amateri na terminu!

Autor:

Sport

17.09.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrepčani su postali prva ekipa koja je primila devet golova na meču Lige šampiona

HRVATSKI MEDIJI BRUJE POSLE ISTORIJSKE BLAMAŽE DINAMA: Kao amateri na terminu!

Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

- Igrači Dinama su igrali fudbal kao amateri na terminu, ovo nema veze s Bajernom - piše Večernji list posle istorijske katastrofe "modrih" u Minhenu i najubedljivijeg poraza ikada od 9:2.

Šampion Hrvatske doživeo je epsku blamažu na startu Lige šampiona. Jeste Bajern mašinerija, to je svima jasno, ali baš kao što tamošnji mediji pišu, nema baš sve veze sa njima...

Mirisalo je na katastrofu kada su Zagrepčani gubili na poluvremenu sa 3:0, a onda, kada se niko nije nadao - bljesak i dva gola za dva minuta na startu drugog dela. Rastrčali su se tada Dinamovci i ko bi u tom momentu rekao da će se četa Kompanija toliko naljutiti i do kraja postići još šest golova?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mašinerija: Kejn i Musijala

- Na poluvremenu je bilo 3:0, do 50. minuta golovima Petkovića i Ogivare hrvatski je prvak došao do 3:2, a onda.. Bolje da ne pišemo što se dogodilo u poslednjih 40 minuta utakmice. Šest golova primio je plavi sastav, ukupno četiri gola iz tri jedanaesterca zabio je Hari Kejn. Moglo je biti i 10. Vrlo lako... Šta će reći igrači, a šta trener Sergej Jakirović? Šta se uopšte i može reći nakon svega... Nešto će ipak morati... - dodaje Večernji list.

Bajernu je čak i poništeno još dva pogotka.

- Pričali su kako sebi neće dopustiti debakl, kako imaju kvaliteta i iskustva da se bore u Ligi šampiona, "pokažu zube" najvećima, ali ništa od toga. Bolnih 9-2 u Minhenu najteži je evropski poraz Dinama, pretekao je onih 1-7 protiv Liona 2011. I ne samo evropski - piše "24 sata".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading