UHAPŠEN POZNATI UKRAJINSKI BOKSER! Isplivao i snimak frke sa policijom! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2024

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski prvak u pritvoru!

UHAPŠEN POZNATI UKRAJINSKI BOKSER! Isplivao i snimak frke sa policijom! (VIDEO)

Foto: Telegram/printscreen

Oleksandr Usik uhapšen na aerodromu u Krakovu

Svetski prvak u teškoj kategoriji prema WBC, WBO, WBA i IBO verzijama, Oleksandr Usik, nedavno je uhapšen na aerodromu u Krakovu. Ovo iznenađujuće hapšenje dovelo je do brojnih spekulacija, a detalji o samom incidentu su još uvek nejasni.

Prvi izveštaj putem Telegrama

Prvi put o hapšenju Oleksandra Usika javnost je čula putem ukrajinskog rvača Žana Beleniuka, koji je informaciju podelio putem Telegrama. Nakon toga, vest su potvrdili i drugi izvori, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i medija.

Oleksandrova supruga, Katerina Usik, oglasila se na svom Instagram profilu kako bi umirila javnost i poručila da je "sve u redu". Takođe je naglasila da nije bilo nikakvih kriminalnih aktivnosti i najavila da će njen suprug uskoro objasniti šta se tačno dogodilo. Ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova takođe je brzo reagovalo na ovaj slučaj, a portparol Georgij Tihi izjavio je da je generalni konzul već krenuo prema aerodromu u Krakovu kako bi se utvrdile tačne okolnosti incidenta.


Dok javnost i mediji željno iščekuju nove informacije o hapšenju čuvenog ukrajinskog boksera, detalji o samom incidentu još uvek nisu poznati. Situacija ostaje nejasna, a svi se nadaju da će se uskoro saznati tačni razlozi i okolnosti koje su dovele do ovog neočekivanog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading