NOLE I DIMITROV NAPRAVILI STRIPTIZ ŠOU U SOFIJI! Ma, njih dvojica su hit! Đoković zapevao i bugarsku himnu (VIDEO)

Autor:

Sport

17.09.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orilo se "Luda po tebe" arenom

NOLE I DIMITROV NAPRAVILI STRIPTIZ ŠOU U SOFIJI! Ma, njih dvojica su hit! Đoković zapevao i bugarsku himnu (VIDEO)

Foto: X/printscreen

Nekoliko dana nakon uspešnog nastupa na Dejvis kupu, Novak Đoković se uputio u Sofiju kako bi odigrao egzibicioni meč sa Grigorom Dimitrovim. Bugarin je uspeo da savlada Novaka u ovom meču humanitarnog karaktera, nakon neizvesnog tajbrejka.

Sav prikupljen novac sa ovog događaja otišao je organizaciji Dimitrova, te je rezultat bio u potpuno drugom planu, što su njih dvojica iskoristili da prirede šou u prepunoj areni u Sofiji.


Đoković je izveo skeč na terenu, trčeći ka tribinama i zaustavljajući Dimitrova kako bi popio vodu koju mu je ponudio jedan od navijača. Nakon kratke pauze, Novak je dobio i masažu od strane istog fana pre nego što je nastavio meč. Potom je davao reket klincu kako bi on igrao poen protiv Dimitrova, da bi isti dečak odigrao i meč poen.


Mnogo je šale i zabave bilo u prestonici Bugarske, baš kako to uvek biva kada je Novak u centru pažnje, a tek u kombinaciji sa Dimitrovim! Od svega se najviše izdvojio urnebesan momenat kada su obojica priredili striptiz šou na sred terena! Polako su skidali i oblačili majice, izazivajući gromoglasan smeh sa tribina. Nole se nakon toga bacio i na pod da odradi malo sklekova.

Nije ni to bilo sve, pošto je Novak po završetku meča, baš kao i juče, zapevao "bugarsku himnu" - pesmu "Luda po tebe" zajedno sa prisutnima u areni što je oduševilo sve domaće pristalice. Predivna slika iz Sofije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading