PORŠELINA KRIJE AFERU SA OŽENJENIM OCEM UČESNIKA ELITE? Šok-optužbe u emisiji, on PRIZNAO sve! (GOTO)

Autor:

Zadruga

17.09.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dačo Virijević otkrio zanimljive detalje!

PORŠELINA KRIJE AFERU SA OŽENJENIM OCEM UČESNIKA ELITE? Šok-optužbe u emisiji, on PRIZNAO sve! (GOTO)

Foto: Privatna arhiva, Ata images

Slađa Lazić Poršelina nedavno je priznala da joj se dopada osoba bliska Dači Virijeviću, a sinoć je u emisiji "Pretres nedelje" otkrila da se radi o njegovom ocu, koji joj je iznajmljivao skupoceni automobil, sa kojim se nedavno fotkala.

- Slađa se uselila u kuću i niko nije znao da je Dači Virijeviću maćeha, da li je to istina? - upitao ju je voditelj Milan Milošević.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa priznala sve o odnosu sa Virijevićevim ocem

- Ja kad sam se uselila spominjala sam da sam njegova maćeha jer je auto u kojim sam se slikala auto od Dačinog tate koji ima rent-a-kar, ali ja sa njegovim ocem nisam u vezi, nego se samo družimo par meseci. Mi nismo ni u kakvim odnosima, ali ne znači da nećemo biti - rekla je Slađa.

- Moj tata ima 35 godina i mene je napravio sa 15 godina. Moj tata je u braku već 6 godina, razveden je od moje majke, tako da šta fali ovo mi je maćeha broj 2. Ja nisam mogao da verujem u sve to, ali je izgleda istina - rekao je Dačo.

- Daču treba da upoznamo dodatno jer zaista ima biznise kao i njegov otac. Apsolutno imamo drugarski odnos i ništa osim toga. Sa njegovim ocem sam baš pričala da mi fudbaler ne pušta da uđem u rijaliti i onda mi je njegov otac dao vetar u leđa da uđem, tako da baš volim da se družim sa njim - rekla je Slađa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dačo tvrdi da je i Ana pisala njegovom ocu

- Čak se i Ana Spasojević raspitivala o mom tati, tako da ne znam šta da kažem, svi se tuku oko njega - rekao je Dačo.

- To je laž, mi smo se samo čuli napolju oko ulaska i ja sam mu pomogla šta treba da unese, nemojte sad ove priče da mi pravite, on meni nikada oca u životu nije spominjao - rekla je Ana.

- Možda se Anči raspitivala malo da se izreklamira kad izađe napolje, nikad se ne zna - rekla je Slađa.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Auto koji je Slađi iznajmio Dačov otac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading