ONA JE NOVA TAKMIČARKA ELITE 8: Otkrivena TAJANSTVENA koja sledeća ulazi u rijaliti, uhvaćena danas ispred Pinka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.09.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka o kojoj mnogi bruje!

ONA JE NOVA TAKMIČARKA ELITE 8: Otkrivena TAJANSTVENA koja sledeća ulazi u rijaliti, uhvaćena danas ispred Pinka! (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Poznata starleta Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, izazvala je pravu buru reakcija na društvenim mrežama kada je tokom dana posetila televiziju Pink i objavila fotografiju sa oznakom lokacije u svom Instagram storiju.

Mnogi su odmah počeli da spekulišu da je Sneža potpisala ugovor sa televizijom Pink i da će biti sledeća takmičarka koja će ući u rijaliti "Elita 8", što je izazvalo oduševljenje i uzbuđenje kod njenih fanova, ali i zabrinutost kod ostalih takmičara.

Republika

Foto: Instagram.com

Sneža Kušadasi Instagram

 


Nakon što je Sneža objavila fotografiju iz televizije Pink, društvene mreže su se usijale od komentara i spekulacija. Mnogi su bili uvereni da je Sneža potpisala ugovor sa televizijom i da će uskoro postati deo rijaliti šou programa "Elita 8". Njena pojava u ovom popularnom rijalitiju izazvala je burne reakcije, a mnogi su predvideli da će njen ulazak izazvati pravi haos među ostalim takmičarima.

Sneža Kušadasi je veoma popularna ličnost na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje avanture, luksuzne putovanja i glamurozne događaje. Njena popularnost je izuzetno velika, a fanovi je prate iz dana u dan, prateći svaki njen korak i objavu na društvenim mrežama. Njen ulazak u rijaliti "Elita 8" bio bi veliki događaj za sve ljubitelje ovog šou programa.

 


Iako još uvek nema zvanične potvrde o ulasku Sneže Kušadasi u rijaliti "Elita 8", spekulacije su veoma intenzivne, a fanovi jedva čekaju da vide da li će njihova omiljena starleta zaista postati deo ovog popularnog šou programa. Ukoliko se ove spekulacije pokažu tačnim, ulazak Sneže Kušadasi bi definitivno uneo novu dinamiku i uzbuđenje u već napetu atmosferu rijalitija. Svi sa nestrpljenjem iščekuju zvaničnu potvrdu i eventualni ulazak ove popularne ličnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading