HOROSKOP ZA SREDU 18. SEPTEMBAR! Rakovi, očekujte ljubav na prvi pogled, Škorpije, kockice su se konačno sklopile!

Autor:

Vesti

18.09.2024

00:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bikovi, pokušavate da unesete dinamiku u vezu.

HOROSKOP ZA SREDU 18. SEPTEMBAR! Rakovi, očekujte ljubav na prvi pogled,  Škorpije, kockice su se konačno sklopile!

Foto: Shutterstock

Blizanci, očekuje vas važan sastanak za posao. Potrudite se da zablistate i ostavite dobar utisak na poslodavce. Device, ovaj dan će biti krunisan pohvalama nadređenih za dobre rezultate. Očekuje vas unapređenje finansijske situacije. Strelčevi, pruža vam se prilika da ostvarite dugoročan cilj, koji ste odavno planirali. Planete će vam biti naklonjene za početak. Ribe, završetak rada na projektu i početak rada na novom ispuniće vas posebnim zadovoljstvom, a uslediće i pohvale nadređenih.

Ovnovi, situacija u kojoj se partner ponašao tako da ste mu to zamerili i dalje stvara distancu među vama. Jarčevi, ovaj dan mogu obeležiti kratkotrajno putovanje, ali i razmirice između vas i partnera. Škorpije, osoba s kojom se viđate pokazuje u velikoj meri čudno i protivrečno ponašanje. Nalazite se u dilemi. Lavovi, zajedničko putovanje s partnerom protiče u nepredviđenim problemima. Pripremite rezervni plan.

Rakovi, zdravlje vam je dobro. Vodolije, muči vas glavobolja. Ribe, imate nesanicu.

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading