JELENI ILIĆ SLEDI DISKVALIFIKACIJA? Čeka se HITNA ODLUKA produkcije, procurio snimak šta je uradila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.09.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić Marinković uhvaćena na delu!

JELENI ILIĆ SLEDI DISKVALIFIKACIJA? Čeka se HITNA ODLUKA produkcije, procurio snimak šta je uradila! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Takmiačrka rijalitija ,,Elita 8" Jelena Ilić Marinković ponovo je pokazala nedolično ponašanje. Naime, Jelena već danima ima žestoke rasprave sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, a kako uglavnom prva zna da ga napada, ona je odlučila da ode korak dalje. 

 

Naime, Ilićeva je sada uhvaćena tokom podele budžeta da ne sedi za crnim stolom, već da se nalazi u Rehabu gde je raspremala prostoriju. To je inače strogo pravilo života na imanju u Šimanovcima, da takmičar mora sedeti za stolom. Komentari na Instagramu su se usijali, a Jelenu su optužili zbog ovakvog ponašanja. 

- "Produkcija da je pametna da je opelješi sa kaznama", "Koliko je ona bezobrazna, to je neverovatno", "Šta ovo ovo nesrećnica, tokom podele budžeta, ona se bahati", "Jedva čekam da je diskvalifikuju" - bili su samo neki od komentara. 

Ceo snimak pogledajte u nastavku:

 

 

Podsetimo, Jelenina drugarica, Izabela je istakla da je razočarana u nju zbog njenih postupaka i odnosa sa ostalim takmičarima, verovatno aludirajući na njenu relaciju sa Markom Zecom. 

- Znate kad vas neko razočara, kad nešto obeća, a nikad ništa ne ispuni. To ne ugrožava nikog od nas, ali ona sebi šta radi, nju ništa nije konkretno nije provocirao, ali ona izgubi kompas i prekrši dogovor koji su imali, za koji niko od nas nije imao. Onda se dešava da on neće da ćuti i krene da priča sve i onda dobije šta je tražila i onda on iznosi istinu, a evidentno je da je istina, Ivan ne izmišlja i onda je ona sada bensa i kivna na sebe, što je sebe dovela u tu situaciju, niko je nije terao i onda šta ćeš, plačeš, ulaziš u te faze gde je ponašaš kao monstrum i šta dalje da pričamo - ispričala je Izabela.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading