STANISLAV POSLAO PORUKU ZA ANĐELU ĐURIČIĆ! Uključio se UŽIVO u program, sprema se HAOS u Eliti 8 nakon ULASKA!

Autor:

Zadruga

13.09.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak za devojku želi Anđelu Đuričić, ne smetaju mu njeni fetiši!

STANISLAV POSLAO PORUKU ZA ANĐELU ĐURIČIĆ! Uključio se UŽIVO u program, sprema se HAOS u Eliti 8 nakon ULASKA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/PINK

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7", Stanislav Krofak, uključio se uživo u program i javno progovorio o raskidu sa Majom Marinković, simpatijama prema aktuelnoj takmičarki Anđeli Đuričić, ali i bivšoj devojci Mioni Jovanović, te otkrio da li joj je u Belu kuću poslao poruku preko Monike Stanojkove.

- Gledam šta izađe, šalju mi grupe. Ja se ni sa kim nisam čuo, to nije istina i ja tu devojku ne poznajem. To je izmišljena priča, nisam komentarisao. Ne zanima me niko - istakao je MMA borac, a zatim se osvrnuo na svoj turbulentan odnos sa Marinkovićevom, sa kojom je nedavno stavio tačku na njihovu vezu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

- Ništa. Ne čujemo se, nemamo nikakav kontakt. Nemam ništa protiv nje, završili smo odnos. Ona nije našla dopisivanje sa devojkom, nego sa prijateljom. Ne znam odakle njoj to uopšte. Bilo je vezano za neku devojku, nema veze sa mnom uopšte. Nije bilo haosa, završili smo odnos i to je to - priznao je Krofak.

Međutim, najveće iznenađenje usledio je kada je Stanislav javno priznao da mu se od svih takmičarki najviše dopada kontroverzna Crnogorka, Anđela Đuričić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak bacio oko na Anđelu Đuričić

- Jedino mi se tamo sviđa Anđela. Najlepša tamo je Anđela i ako bih bio sa nekim to je Anđela. Ne zanima me šta je bilo pre. Ona ima lepo ponašanje i jako je lepa devojka. Ili moja, ili ničija - poručio je Stanislav Krofak u emisiji "REDakcija", pa priznao da li je ispratio kakve fetiše ima Anđela:

- Nisam, ali budem pogledao - smejao se Krofak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading