EMOTIVNO: Teniseri Srbije odali poštu Bori na kraju treninga uz čuvenu pesmu! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.09.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divan potez.

EMOTIVNO: Teniseri Srbije odali poštu Bori na kraju treninga uz čuvenu pesmu! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Teniska reprezentacija Srbije sprema za susret protiv Grčke u okviru Dejvis kupa koji se igra u subotu i nedelju. Republika se našla na licu mesta u popularnom "Pioniru" i zabeležila sve. Prvi na teren su izašli Miomir Kecmanović i Dušan Lajović, a atmosfera je kao u pozorištu, apsolutna tišina dok su ova dvojica springovali.

Najveću slavu odneo je Đoković koji je dočekan  neverovatnim ovacijama publike. On će zajedno sa Hamadom Međedovićem trenirati u narednom satu, pošto su Kecmanović i Lajović odradili svoj deo treninga u prethodnom. Novak je ima steznik na kolenu, verovatno radi predostrožnosti. 

Na kraju treninga bilo je emotivno. Naime, kada su Novak i Hamad završili sa "sparingom" puštena je čuvena pesma Bore Čorbe "Lutka sa naslovne strane" i na divan načun odalu poštu slavnom rokeru koji je svojim pesmama obeležio jedan period na prostoru bivše Jugoslavije. 

Uzdanice selektora Viktora Torickog, pre svega Novak Đoković i Dušan Lajović, kao i Miomir Kecmanović i Hamad Međedović spremni su za duele u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Biće zanimljivo videti kako će se Grci snaći bez najboljeg tenisera, Stefanosa Cicipasa, ali sigurno je da je to olakšanje za Srbiju. Nadamo se što boljem ishodu i pozitivnom rezultatu na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading