SPEKTAKL NA CRVENOM TEPIHU! Poznate ličnosti se sjatile na premijeru predstave "Lu" Željka Mitrovića, EVO KO JE SVE BIO! ( VIDEO + GALERIJA)

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

13.09.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Olivera Mandića do Jovane Jeremić: Evo ko je sve prisustvovao premijeri "Lu"?

Teatar Odeon sinoć je svečano otvorio svoja vrata uz pretpremijeru mjuzikla "Lu", koji je napisan po scenariju Željka Mitrovića. Ova predstava, koja je već pre mesec dana bila rasprodata, večeras ima svoju zvaničnu premijeru.

Nakon pažljive i temeljne pripreme, mjuzikl „Lu“ je naposletku došao pred beogradsku publiku koja je, predvođena ansamblom na čelu sa Žarkom Dimoskim, Markom Markovićem, Stojanom Đorđevićem, Miljanom Prljetom i Vesnom Paštrović, izjavila svoje oduševljenje ovacijama i petominutnim aplauzom. Za večerašnju premijeru najavljen je pravi spektakl.

Premijera mjuzikla "Lu" rasprodata je još pre mesec dana, a večeras su crvenim tepihom, koji je dostojan svetskih teatara, prodefilovale brojne značajne ličnosti iz javnog i političkog života Srbije, direktori pozorišta iz Beograda i drugih gradova Srbije, direktori najuglednijih medijskih kuća, kao i poznate ličnosti i visoke zvanice. Svi prisutni imaju priliku da tokom dva i po sata uživaju u fascinantnoj priči o Luciferu, izvanrednoj glumi, spektakularnim koreografijama i dosad neviđenim tehničkim inovacijama koje Teatar Odeon čine jedinstvenim u svetu pozorišta. Ljubitelji domaće rok muzike moći će da uživaju u hitovima Olivera Mandića, pesmama poznatih bendova kao što su EKV i Idoli, u muzici Neleta Karajlića, kao i velikim hitovima Tijane Dapčević i grupe Negativ. Večerašnja premijera publici pruža četiri različita iskustva – pozorišnu predstavu, bioskopsku projekciju, rok koncert i magični šou.

Ekipa portala Republika stigla je na mesto događaja i tamo zatekla brojne istaknute ličnosti sa srpske estrade.

Na crvenom tepihu prvi su se pojavili Marko Đedović i Nada Macura, a specijalno iznenađenje bilo je prisustvo Olivera Mandića sa porodicom. Nakon njih, crvenim tepihom prošli su čelnici ružičaste televizije, Željko i Milica Mitrović u pratnji majki, zatim Sanja Marinković, koja je postala PR ovog novog kulturnog centra. Usledili su Đani Manili, Ljiljana Smajlović, Zoran Đorđević sa sinom, Branislav Lečić, Danica Ristovski, Aleksandar Antić, Miljana Popović, Milica i Marko Kon, Jelena Trivan, Nedeljko Bajić sa suprugom, Suzana Mančić, Milica Kemez, Branka Kockica, a posebnu pažnju privukli su voditeljka Jovana Jeremić i njen partner Dragan Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading