IZ LIONA PRAVO U HUMSKU: Partizan doveo krilnog napadača!

Autor:

Sport

13.09.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doveli novo pojačanje.

IZ LIONA PRAVO U HUMSKU: Partizan doveo krilnog napadača!

Foto: FK Partizan

Krilni napadač Olimpika iz Liona, Pape Furer novo je pojačanje Partizana. Kao mlad igrač, najviše je igrao za B ekipu Liona, u osnovi je krilni napadač, a može da pokriva i poziciju u centralnom, ofanzivnom delu napada. Pape je zadužio dres sa brojem 27, a o dolasku u crno-beli tabor istakao je da unosi mnogo energije.

 - Kao igrač unosim mnogo energije u igri i na terenu.Moj stil je takav da sam predan jakom radu, brz sam i za saigrače umem da kreiram šanse na terenu. Volim da učestvujem i u napadu i u odbrani, dajući najbolje za svoj tim. Želim da poručim saigračima da ću biti apsolutno predan klubu i da ću se boriti za svaki uspeh Partizana - naveo je.

Istakao je da mu je čast da bude deo Partizana.

- Čast mi je da budem deo istorije kluba kakav je Partizan. Naravno da sam čuo za „večiti derbi“, kao jedan od najvećih fudbalskih rivaliteta u Evropi. Ta strast i navijanje koje navijači pokazuju na derbiju su neverovatni i jedva čekam da tako nešto doživim i budem deo toga - jasan je on.

Imao je poruku za navijače.

- Moja želja je da vas učinim ponosnim svaki put kada zakoračim na teren. Spreman sam da dam svaki atom snage za klub i vredno radim da bismo zajedno napravili velike uspehe. Zahvalan sam što ste me prihvatili i ne mogu da dočekam da osetim vašu podršku i snagu na stadionu. Zajedno možemo da napravimo najveće uspehe - poručio je Furer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading