ĐOKOVIĆ NAPRAVIO VELIKU PROMENU PRED DEJVIS KUP: Zbog ovog je umalo popio kaznu na Vimbldonu! (FOTO)

Autor:

Sport

13.09.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim je nervirao Engleze.

ĐOKOVIĆ NAPRAVIO VELIKU PROMENU PRED DEJVIS KUP: Zbog ovog je umalo popio kaznu na Vimbldonu! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Srpski teniseri dočekaće u subotu i nedelju Grčku u baražu za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. Uzdanice selektora Viktora Torickog, pre svega Novak Đoković i Dušan Lajović, kao i Miomir Kecmanović i Hamad Međedović spremni su za duele u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Republika se našla na licu mesta u popularnom "Pioniru" i zabeležila sve. Prvi na teren su izašli Miomir Kecmanović i Dušan Lajović, a atmosfera je kao u pozorištu, apsolutna tišina dok su ova dvojica springovali.

Najveću slavu odneo je Đoković koji je dočekan  neverovatnim ovacijama publike. On će zajedno sa Hamadom Međedovićem trenirati u narednom satu, pošto su Kecmanović i Lajović odradili svoj deo treninga u prethodnom. Novak je ima steznik na kolenu, verovatno radi predostrožnosti. 

Ono što je upečatljivo je da je Nole napravio određenu promenu pred Dejvis kup u odnosu na prethodne turnire. Naime, Đoković je stavio belu steznik umesto sivog, čime je izuzetno iritao Britance. Novaku je pretila kazna zbog sivog steznika na VImbldonu, pošto pravila ovog turnira nalažu da akteri meča moraju da imaju belu opremu. 

Podsetimo, Đoković je sinoć gostovao na RTS 1 gde je u opširnom intervjuu rekao da je ovo najverovatnije njegovo poslednje nastupanje za Srbiju i ujedno pozvao navijače da dođu što većem broju i podrže nacionalni tim. Nole je defnitivno omiljena ličnost u Srbiji, a nadamo se što boljem rezultatu protiv Grčke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading