OPŠTI HAOS NAKON TRENINGA ĐOKOVIĆA: Obezbeđenje moralo da reaguje!

Autor:

Sport

13.09.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači se skidali do gole kože!

OPŠTI HAOS NAKON TRENINGA ĐOKOVIĆA: Obezbeđenje moralo da reaguje!

Foto: Republika.rs

Teniska reprezentacija Srbije sprema za susret protiv Grčke u okviru Dejvis kupa koji se igra u subotu i nedelju. Republika se našla na licu mesta u popularnom "Pioniru" i zabeležila sve. Prvi na teren su izašli Miomir Kecmanović i Dušan Lajović, a atmosfera je kao u pozorištu, apsolutna tišina dok su ova dvojica springovali.

Najveću slavu odneo je Đoković koji je dočekan  neverovatnim ovacijama publike. On će zajedno sa Hamadom Međedovićem trenirati u narednom satu, pošto su Kecmanović i Lajović odradili svoj deo treninga u prethodnom. Novak je ima steznik na kolenu, verovatno radi predostrožnosti. 

Na kraju treninga nastalo je opšte ludilo navijača. Naime, svi su kao ludi trčali ka Đokoviću kako bi uzeli autrogram od njega. Neki su se čak i skidali goli kako bi im se Nole potpisao na majicama. Obezbeđenje je bilo sve vreme uz Novaka kako bi sve prošlo u najboljem redu. Ovo govori kakva je Nole veličina i koliko ga domaća publika voli.

Uzdanice selektora Viktora Torickog, pre svega Novak Đoković i Dušan Lajović, kao i Miomir Kecmanović i Hamad Međedović spremni su za duele u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Biće zanimljivo videti kako će se Grci snaći bez najboljeg tenisera, Stefanosa Cicipasa, ali sigurno je da je to olakšanje za Srbiju. Nadamo se što boljem ishodu i pozitivnom rezultatu na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading