VELIKI POVRATAK ANITE STANOJLOVIĆ U ELITU! Pobednica rijalitija se javno oglasila, FANOVI ODUŠEVLJENI!

Autor:

Zadruga

19.08.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitav auditorijum se oduševio obraćanjem Stanojlovićeve!

VELIKI POVRATAK ANITE STANOJLOVIĆ U ELITU! Pobednica rijalitija se javno oglasila, FANOVI ODUŠEVLJENI!

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović, pobednica rijalitija "Elita 7", i njen dečko Anđelo Ranković suočavaju se sa stalnim prozivkama da je njihova veza lažna i da neće potrajati. Iako su proveli sedam meseci u zatvorenom prostoru rijalitija i pokazali da uspešno funkcionišu i u stvarnom svetu, svakodnevno su na meti pitanja i sumnji da li su još uvek zajedno i da li su možda raskinuli.

Foto: Instagram.com

Anita

Ove sumnje dodatno se potpiruju zbog Anita, koja ponekad svojim ponašanjem doprinosi takvom uticaju. Fanovi često primete da se ona u komunikaciji sa njima ponaša nezainteresovano ili čak neraspoloženo, iako Anita to uvek demantuje. Iako par nije previše aktivan na društvenim mrežama, što dodatno podstiče glasine o stanju njihove veze, Anita je nedavno odlučila da se oglasi.

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita i Anđelo

Putem svog Instagram profila, Anita je podelila trenutke iz "Elite 7", fokusirajući se na romantične momente koje je provela sa Anđelom. Ova objava je bila način da podseti svoje pratioce na lepe trenutke koje su delili tokom rijalitija, pokušavajući da pokaže da njihova veza ima duboko emotivno značenje i da je autentična, uprkos svim spekulacijama koje ih prate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading