MILJANA KULIĆ HITNO REAGOVALA ZBOG FIZIČKOG OKRŠAJA SA IVANOM! Pukla bruka uživo na Pinku, ovo su svi detalji drame u Nišu!

Autor:

Zadruga

01.09.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se uključila u program, pa otkrila kompletnu istinu.

MILJANA KULIĆ HITNO REAGOVALA ZBOG FIZIČKOG OKRŠAJA SA IVANOM! Pukla bruka uživo na Pinku, ovo su svi detalji drame u Nišu!

Foto: youtube.com/pink.rs

Sinoć su Darijan Radomirović, Nikola Lakić, Žana Omnia i Vanja Živić gostovali u emisiji "Narod pita", gde su gledaoci imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima. Tokom emisije, Žana je iznela svoje sumnje u Ivanove namere prema porodici Kulić, optužujući ga da je nasrnuo na Miljanu Kulić kada je bio pod dejstvom alkohola.

Sukob između Žane i Ivana Marinkovića već duže vreme intrigira javnost, a njihovi sukobi pred kamerama su postali redovna pojava.

Nakon Žaninih tvrdnji, Miljana Kulić se uključila u program kako bi demantovala optužbe i otkrila da se sa Zolom nije ni videla, kao i da su njeni odnosi sa Žanom i Ivanom sasvim korektni. Takođe, otkrila je da se nije svađala, niti viđala sa Lazarom Čolićem Zolom i  Ivanu je jasno stavila do znanja da ne može uticati na njeno druženje sa Žanom.

 

- Ja sam čula da je Ivan pijan i nasrtao na Miljanu, da su se posvađali. Miljana je u Kaluđerici uživa sa Zolom, ali od Ivana je to bilo očekivano. To se sve dešava ovih dana, sa Miljanom sam trebala da popijem piće, nadam se da će Miljana shvatiti zašto je baš sada kontaktirao. Sigurna sam da mu je potrebna zaštita porodice Kulić sada, a verujem da je sada sam na ovome svetu i bez svih. Koristi Miljanu i Kuliće, svako dete treba da ima oca, ali sam sigurna da će on ponovo da zaboravi na sina - rekla je Žana.

- Zbog čega je nasrnuo? - upitala je voditeljka.

- Pa šta može da bude razlog sem nekog vinjaka, itekako se ponovo odao alkoholu. Sve što je pričao je jedna velika farsa, on nema jedan jedini adut da bi mogao sam sebe da pohvali. Koristi Kulićeve da prespava, da pojede, mislim da nije iskreno želeo da spusti loptu - rekla je Žana.

- Ne znam zašto dopušta Ivanu da bude u Željkovoj blizini? To nije normalno da je otac malo tu, pa nije tu, to je loše za dete jednostavno - dodala je Žana.

- Žana odakle tebi informacija da je Ivan nasrnuo na mene, to je notorna laž. Kažeš da sam sa Zolom, a ja se sa njim nisam ni videla - rekla je Miljana, kada se uključila.

- Ja sam čula od jedne osobe, to su stvarno pouzdane informacije, ali evo ti kaži istinu - rekla je Žana.

- To nije istina, Ivan i ja se nismo ni posvađali, baš nijednom, a sa Zolom se čujem, ali nismo se videli - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading