PUCA PARTIZAN PO SVIM ŠAVOVIMA! Sukobili se saigrači! Umalo žestoka TUČA Arijage i Jovanovića!

Autor:

Sport

01.09.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrači sprečili da sevaju pesnice.

PUCA PARTIZAN PO SVIM ŠAVOVIMA! Sukobili se saigrači! Umalo žestoka TUČA Arijage i Jovanovića!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana igraju mali derbi Superlige Srbije ekipe Vojvodine u meču 7. kola Superlige Srbije.

Na poluvremenu rezultat je bio nerešen 0:0, a crno-beli su se mučili da pronađu put do mreže ekipe iz Novog Sada. Ekipa Aleksandra Stanojevića nije uspela da pokaže svoj uobičajeni nivo igre i nisu uspeli da pronađu rešenje za svog rivala.

Gosti su imali mnogo više šansi od Partizana, a da nije bilo sjajnih intervencija Aleksandra Jovanovića, golmana crno-belih, "lale" bi sigurno vodile u Humskoj nakon prvih 45 minuta. Njegova izuzetna igra održavala je Partizan u igri i sprečavala protivničke napade da se završe golom.

Foto: printscreen/Instagram

 

Nemoć crno-belih podigla je tenziju na terenu, što je kulminiralo sukobom između čuvara mreže Partizana i svog saigrača, Arijage. Međutim, u poslednjem trenutku intervenisao je Mujakić, stao između njih dvojice i smirio situaciju. Ovo je jasan pokazatelj trenutne situacije u ekipi "parnog valjka" i koliko ekipa jadno izgleda na terenu.

Očigledno su razočaravajuće igre i rezultati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencije, ostavili vidne posledice na igrače, koji su besni jedni na druge.

Partizan je, podsetimo, ispao najpre od kijevskog Dinama u kvalifikacijama za LŠ, potom u LE od švajcarskog Lugana i na kraju od Genta iz Belgije, u najmlađem UEFA takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading