HAOS U CRNOJ GORI ZBOG MALOG ALEKSEJA! Anita ispustila svog sinčića iz vidokruga - POSLEDICE MOGU BITI STRAVIČNE?!

Autor:

Zadruga

29.08.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na plaži!

HAOS U CRNOJ GORI ZBOG MALOG ALEKSEJA! Anita ispustila svog sinčića iz vidokruga - POSLEDICE MOGU BITI STRAVIČNE?!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Anita

Anita Stanojlović, pobednica rijalitija "Elita 7", nedavno je na svom Instagram profilu podelila niz provokativnih video sadržaja sa plaže, čime je izazvala veliku pažnju svojih pratilaca. Njeni storiji su započeli s prikazivanjem zajedničkih trenutaka sa sinom Aleksejem, uključujući njihove zajedničke aktivnosti u luna parku. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje su bile dve njene objave u kojima je bila obnažena na plaži u Čanju, što je dodatno uzbudilo njene obožavaoce.

Foto: printskrin instagram

Anita na plaži

Anita, poznata po tome što je često delila trenutke iz svog života, nastavila je sa objavljivanjem snimaka sa pomenutog letovanja. Poseban trenutak se dogodio kada je odlučila da napravi kratku pauzu, te se odvojila na ležaljku, nedaleko od svog sina Alekseja koji, se igrao u plićaku. Poseban trenutak se dogodio kada je odlučila da napravi kratku pauzu da bi se opustila na plaži. Dok je ona uživala u odmoru, mali Aleksej se igrao u plićaku. Mali Aleksej je bio u svom elementu, srećan i uzbuđen dok je istraživao plićak i igrao se u vodi.

Kako je vreme prolazilo, Aleksej je naišao na novu drugaricu za igru, što je njemu učinilo trenutak još veselijim. Anita, koja je sve to posmatrala, brzo je reagovala – izvukla je svoj telefon i počela da snima. Pokušala je da uhvati svaki detalj te vesele igre između njenog sina i njegove nove prijateljice, verovatno kako bi sačuvala taj dragoceni trenutak za budućnost. Na snimku se moglo videti kako Aleksej veselo skakuće i trči po plićaku, dok je njegova nova drugarica radosno odgovarala na njegove igre. Vidi se da je opasan šarmer, verovatno na tatu, i da lako pronalazi žensko društvo. Međutim, ako bude bio baš kao tata, Anita bi se ponovo gorko mogla kajati...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading