OGLASIO SE TERZIĆ ZBOG ULASKA U LIGU ŠAMPIONA! Evo šta kaže o Zvezdi i Marakani!

Autor:

Sport

29.08.2024

00:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ostvarili veliki uspeh.

OGLASIO SE TERZIĆ ZBOG ULASKA U LIGU ŠAMPIONA! Evo šta kaže o Zvezdi i Marakani!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde izborili su plasman u Ligu šampiona, a ponosan zbog još jednog uspeha je generalni direktor prvaka, Zvezdan Terzić.

On je iskoristio priliku da čestita treneru Vladanu Milojeviću i njegovim izabranicima, na četvrtom plasmanu u elitu, ostvarenom u poslednjih pet sezona.

Republika

Foto: Starsport

 

- Čestitam fudbalerima, stručnom štabu, mojim saradnicima, navijačima, kao i svim zaposlenima u Crvenoj zvezdi na još jednom fantastičnom uspehu koji smo svi zajedno ostvarili. Ponovo je Marakana pokazala koliko je moćna i koliko je podrška navijača prevaga u našu korist. Bilo je ovo fantastično veče na Marakani, još jedno o kom će se dugo pričati i mislim da svi zvezdaši mogu da budu ponosni zbog aktuelnog trenutka u kom se naš klub nalazi. Ovo je pobeda i za srpski fudbal, drago mi je što ćemo ponovo predstavljati našu zemlju u Ligi šampiona. Pokazali smo da nam je tu mesto, uspeli da iz minusa u Norveškoj dođemo do pobede i plasmana. Potvrdilo se i sve ono što smo mi u klubu znali još kada smo sastavili ovu ekipu, a to je da je ovo tim pun sjajnih igrača sa fenomenalnim karakterom. Svakog dana je lepo biti zvezdaš, ali ove večeri je to za nijansu još lepše - rekao je Terzić.

Žreb za Ligu šampiona je u četvrtak, u Monaku od 18 časova, a crveno-beli će biti smešteni u trećem šeširu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading