SVETOZAR MIJAILOVIĆ: "Predstavili smo Srbiju na pravi način"

Autor:

Sport

29.08.2024

00:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crveno-belih čestitao svima.

SVETOZAR MIJAILOVIĆ: "Predstavili smo Srbiju na pravi način"

Foto: FK Crvena zvezda

Svetozar Mijailović

Predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović je sa ponosom govorio o plasmanu crveno-belih u novi format Lige šampiona.

Za zvanični sajt kluba imao je velike reči, a posebno je srećan što su fudbaleri ponovo uspeli da obraduju navijače.

- Ostvarili smo cilj sa početka sezone i obradovali čitavu zvezdašku javnost. Crvena zvezda je oduvek stremila najvišim ciljevima, tako je bilo i na početku ove takmičarske godine. Pokazali smo na terenu da smo zaslužili plasman u najkvalitetnije takmičenje u Evropi. Naša Zvezda je zasijala najsjajnije i priredila svim pristalicama veče za pamćenje, koje će se u budućnosti prepričavati. Predstavili smo Srbiju na pravi način i na tome čestitam pre svega igračima i članovima stručnog štaba. Sa druge strane pokazali smo da imamo najbolju podršku kada je to najpotrebnije. Zahvalio bih se i našim vernim navijačima, koji su nam pružili neverovatnu podršku i pomogli nam da dođemo do zacrtanog cilja. Ponosni smo što će se Liga šampiona i ove godine igrati na Marakani - istakao je Mijailović.

Crvena zvezda je posle poraza u prvoj utakmici 1:2, slavila rezultatom 2:0 na prepunoj Marakani golovima Bruna Duartea sa "bele tačke" i kapitena Uroša Spajića, čime se izborila za ulazak u elitni rang.

Protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona, izabranici Vladana Milojevića saznaće na sutrašnjem žrebu u Monaku, koji je zakazan od 18 časova u Kneževini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading