NAJNOVIJE VESTI IZ BOLNICE U KOJOJ SE LEČI BORA ĐORĐEVIĆ! Doktori ga ne ispuštaju iz vida, čekaju samo jedno!

Autor:

Zabava

27.08.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinutost raste iz dana u dan.

NAJNOVIJE VESTI IZ BOLNICE U KOJOJ SE LEČI BORA ĐORĐEVIĆ! Doktori ga ne ispuštaju iz vida, čekaju samo jedno!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Nedavno smo saznali da je čuveni roker, Bora Đorđević,  već nekoliko dana hospitalizovan u Kliničko-bolničkom centru zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom obstruktivnom bolešću pluća. Njegovo stanje je i dalje jako teško i životno je ugrožen, a tim vrhunskih stručnjaka radi sve kako bi muzičar iz ove životne bitke izašao kao pobednik.

Supruga Dubravka Milaković, menadžer Bane Obradović i prijatelji redovno posećuju Bora u bolnici, a lekari ih svakodnevno obaveštavaju o njegovom zdravstvenom stanju. Bane Obradović je danas potvrdio da je Bora intubiran, ističući da se nadaju najboljem i da se intenzivno radi na njegovom oporavku. On je poručio da svi čekaju lepe vesti i veruju da će uskoro roker stati na noge:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

 

- Isto četvrti dan... Intubiran. Čekamo svi, daj Bože, lepe vesti - rekao je Bane za Mondo!

Mediji u Srbiji neprekidno izveštavaju o zdravstvenom stanju rokera, baš kao i slovenački. Kako se navodi, Borino stanje je i dalje teško, a lekari se bore za njegov život.

- Bora Đorđević je zbog teške upale pluća hospitalizovan u Ljubljanskom kliničkom centru! Bora na respiratoru, njegovo stanje je ozbiljno! Frontmen Riblje čorbe je na respiratoru, lekari ne mogu da ga operišu - neki su od naslova u slovenačkim medijima.

Iako većinu vremena provodi u Sloveniji, Bora je jednom prilikom izjavio da je "sidro bacio u Ljubljani", gde uživa u miru i podršci ljudi koji ga duboko poštuju. Posete Srbiji su rezervisane za vreme provedeno sa sinom Borisom i vernom publikom, koja ga s nestrpljenjem očekuje širom zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading