MINSKO POLJE SPECIJAL: Elitari opleli po Miljani i Ivanu! Samo dete ispašta! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sledeće srede gledaćete novu sezonu Minsko polje sa Sanjom, a do tada pogledajte kako su bivši učesnici rijalitija komentarisali aktuelna dešavanja i zbog čega smatraju da Ivan Marinković koristi Miljanu Kulić i na koji način ispašta njihov sin Željko.

MINSKO POLJE SPECIJAL: Elitari opleli po Miljani i Ivanu! Samo dete ispašta! (VIDEO)

Foto: Republika

Iza nas je treća sezona emisije "Minsko polje", a vi ćete od sledeće srede moći da uživate u novoj, malo drugačijoj sezoni. Mnogi bivši učesnici rijalitija ''Zadruga'' i ''Elita'' su bili gosti kod naše voditeljke Sanje Arsić, a šta je ono što je najzanimljivije i najupečatljivije o čemu su pričali možete pogledati u videu na početku teksta.

Izdvojili smo za vas najzanimljivije komentare, a ono u čemu se se mnogi složili jeste mišljenje na temu odnosa Ivana Marinkovića i Miljane Kulić. Poznato je da njihov odnos inače intrigira čitavu javnosti, ali je jedna stvar ujedinila sve bivše rijaliti igrače, a to je njihov sin Željko, koji kako oni kažu, najviše ispašta.

Pogledajte šta su u prethodnoj sezoni naše emisije rekli Kristijan Golubović, Zvezdan Slavnić, Miljan Vračević, kao i koje pitanje je posebno iznerviralo Đeksona.

- Prezadovoljna sam trećom sezonom i jedva čekam da naši gledaoci vide šta smo im pripremili od sledeće srede u 21 čas. Potrudili smo se da budemo što aktuelniji i drugačiji - rekla je voditeljka ''Minskog polja'', Sanja Arsić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading