DOKTOR VLADAN MILOJEVIĆ: Brutalna statistika trenera Zvezde!

Autor:

Sport

29.08.2024

00:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh Zvezde.

DOKTOR VLADAN MILOJEVIĆ: Brutalna statistika trenera Zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Bode/Glimt rezultatom 2:0 i obezbedili plasman u Ligu šampiona. Strelci za šampiona Srbije bili su Bruno Duarte sa bele tačke u 26. i Uroš Spajić u 59. minutu. Pred crveno-bele je veliki izazov i ogroman pritisak, ali su sve to uspeli da prebrode i ućutkaju kritičare.

Vladan Milojević, trener šampiona Srbije, pokazao se kao ključna figura u uspesima kluba u kvalifikacijama. Sa 13 odigranih dvomečeva, Milojević je ostvario isto toliko prolaza, bez ijednog poraza, što ga čini majstorom plej-ofa. Njegovo iskustvo i veština su neosporni, a večeras je ponovo demonstrirao svoju sposobnost da vodi ekipu do uspeha.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Vladan Milojević preuzeo je vođstvo nad Crvenom zvezdom 2017. godine, nakon što je Partizan poslednji put osvojio titulu šampiona Srbije. Od tada, Zvezda dominira domaćim fudbalom, a Milojević je postao arhitekta ovog uspeha.

Milojević je odveo Zvezdu u grupnu fazu Lige Evrope u sezoni 2017/18 a u plej-ofu crveno-beli su izbacili Krasnodar i nakon deset godina šampion Srbije je konačno igrao neko takmičenje pod okriljem UEFA. Takođe, u plej-ofu za Ligu šampiona u sezoni 2018/19 crveno-beli su bili bolji od Salzburga. U Beogradu je bilo 0:0, a u Austriji 2:2 kada je srpski šampion preokrenuo nakon dva gola zaostaka i plasirao se u najelitnije evropsko takmičenje.

Naredne takmičarske godine 2019/20, izabranici Vladana Milojevića su odmerili snage protiv Jang Bojda u plej-ofu. Prvi meć koji je odigran u Bernu završen je sa 2:2, a onda je usledio revašn na Marakani. Vukanović je postigao gol za vođstvo Zvezde, ali je tim iz Švajcarske izjednačio autogolom Bena. Crveno-beli su strepeli do samog kraja, ali je na kraju obezbeđen plasman u Ligu šampiona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading