UZBUNA U NJUJORKU! Đoković se BORI sa ekstremnim uslovima na terenu!

Autor:

Sport

29.08.2024

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatvoren je krov Artur Eša.

UZBUNA U NJUJORKU! Đoković se BORI sa ekstremnim uslovima na terenu!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković suočava se sa posebnim izazovom na meču drugog kola US Opena protiv Lasla Đerea. Na stadionu Artur Eš, organizatori su zatvorili krov pre meča, što znači da će se meč odvijati u dvoranskim uslovima. Ova odluka je doneta zbog nailazeće oluje ka Flešing Medouzu, a sada je oluja stigla i prouzrokovala je žestoko dobošanje pljuska po krovu glavnog stadiona u Njujorku, uz sporadičnu grmljavinu.

Zatvaranje krova rezultiralo je velikom vrućinom kako na tribinama, tako i na terenu, što će sigurno biti dodatan izazov za Novaka i Lasla. Igra pod zatvorenim krovom može značajno uticati na tok meča i zahteva prilagođavanje igrača novim uslovima.

Novak Đoković, kao favorit turnira i najbolji teniser sveta, ima priliku da pokaže svoje majstorstvo i prilagodi se promenljivim uslovima na terenu. Njegova sposobnost da se izbori sa izazovima može biti ključna za uspeh u ovom meču.

Nailazak oluje ka Flešing Medouzu i odluka organizatora da zatvore krov stadiona dodatno su uzbudili atmosferu na US Openu. Meteorološki uslovi mogu imati značajan uticaj na ishod mečeva, stvarajući dodatne izazove za igrače.

Publika na stadionu Artur Eš svakako će biti svedok neobičnih okolnosti u kojima se odvija meč između Novaka Đokovića i Lasla Đerea. Njihova podrška i reakcije na promenljive uslove mogu dodatno uticati na atmosferu i dinamiku meča.

Novak Đoković, kao vrhunski sportista, ima priliku da pokaže svoju snagu i prilagodljivost u ovim neobičnim okolnostima, stvarajući uzbudljivu situaciju za sve prisutne na US Openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading