ANELI AHMIĆ PRESRELI SA ĆERKICOM, ONA PREBLEDELA: Evo šta se desilo u Dubrovniku!

Autor:

Zadruga

28.08.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić imala šok situaciju.

ANELI AHMIĆ PRESRELI SA ĆERKICOM, ONA PREBLEDELA: Evo šta se desilo u Dubrovniku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Aneli Ahmić, doživela je neobično iskustvo prošle noći u Dubrovniku. Grupa mladića je primetila Aneli i bila očarana njenim izgledom, prepoznavši je iz rijalitija.

Mladići su pristupili Aneli i pohvalili je za njeno učešće u "Eliti 7", izrazivši svoje divljenje prema njoj. Nakon što im je Aneli potvrdila da će učestvovati u "Eliti 8" koja počinje u septembru, mladići su joj pružili podršku i rekli da će navijati za nju.

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić Instagram

 

- Aneli je šetala sa ćerkicom Norom, iskoristile su lepo vreme... I u jednom trenutku su ih presreli momci koji su hteli da se slikaju sa Aneli, jer su je prepoznali, ona je pristala naravno, i nakon toga su se ispričali. Ona im je rekla da će ući u sledeću sezonu, pa su joj oni rekli da će glasati za nju i da je ona trebala da pobedi i prošle sezone, da je sebe dala previše u rijalitiju i da sada kada već zna kako stvari funckionišu odigra mnogo bolje i da se ne daje toliko ljudima - govori izvor za naš portal.


Ovo neobično iskustvo sigurno je iznenadilo Aneli, ali je istovremeno i potvrdilo koliko je popularna među mladom publikom.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić u emisiji Narod pita

 


Aneli Ahmić je svojim učešćem u rijalitiju "Elita 7" privukla pažnju javnosti, a očigledno je da je njena popularnost i dalje prisutna čak i van malih ekrana. Njen šarm i harizma očigledno nisu prošli neprimećeno ni među mladima u Dubrovniku, što govori o tome koliko je Aneli ostavila utisak na publiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading