ZA KECMANOVIĆA JE GOTOVO! Museti preokrenuo meč i odneo POBEDU - Peti SET je svirao KRAJ!

Autor:

Sport

29.08.2024

03:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak nije uspeo.

ZA KECMANOVIĆA JE GOTOVO! Museti preokrenuo meč i odneo POBEDU - Peti SET je svirao KRAJ!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da ostvari novi podvig na US Openu, pošto je poražen od Lorenca Musetija sa 3:2 u setovima. Iako je Kecmanović imao sve u svojim rukama - igru i meč lopte, nije uspeo da zadrži prednost nad Italijanom.

Kecmanović je odlično otvorio meč i veoma brzo pokazao Musetiju da će biti ravnopravan rival. Agresivnom igrom uspeo je da povede sa 4:2 i da osvoji prvi set rezultatom 6:3.

U drugom setu, Kecmanović je ponovo započeo snažno, ali je Museti uspeo da preokrene rezultat i da osvoji set rezultatom 6:4, nakon što je Kecmanović propustio priliku da izjednači.

Nakon izjednačenja u setovima, usledila je potpuna drama u petom setu. Museti je prvo poveo sa 6:5, a potom i osvojio set i meč. Kecmanović nije uspeo da iskoristi svoju šansu da preokrene rezultat i obezbedi pobedu.

Nakon poraza, ostaje da vidimo kako će se Miomir Kecmanović oporaviti od ovog meča i kako će se dalje takmičenje odvijati na US Openu. Museti je pokazao izuzetnu smirenost i sposobnost da preokrene meč u svoju korist, što će ga svakako činiti opasnim protivnikom u nastavku turnira.

Iako je Miomir Kecmanović pokazao sjajan tenis tokom meča, nije uspeo da zadrži prednost nad Lorencom Musetijem i tako je eliminisan sa US Opena. Ovaj meč je definitivno bio pun uzbuđenja i neizvesnosti, a Kecmanović će morati da se fokusira na dalje takmičenje kako bi ostvario što bolji rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading