BIVŠU UČESNICU "ELITE" OPTUŽUJU DA JE UBILA OCA! Tri puta je se ODREKAO, odlučila sve da PRESEČE - poznati DETALJI UŽASA!

Autor:

Zadruga

28.08.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U suzama pričala o odnosu s ocem s kojim ne priča!

BIVŠU UČESNICU "ELITE" OPTUŽUJU DA JE UBILA OCA! Tri puta je se ODREKAO, odlučila sve da PRESEČE - poznati DETALJI UŽASA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjem izdanju popularne emisije "Narod pita", gledaoci su imali priliku da čuju detalje iz života bivših učesnika "Elite", među kojima se istakla Snežana Jovičić poznatija kao Sneža Kušadasi. Ona je otkrila tugu iz svoje privatnosti, ističući da je u veoma lošim odnosima s ocem. Njen izraz lica je pokazivao tugu i ljutnju koju nije uspela da sakrije.

Naime, u toku emisije program je uživo začinila svađa kad se uključila Bahrija, majka Darijana Radumirovića, iznoseći žustre komentare na račun doskorašnje "snajke". Ona je optužila Snežu da izmišlja i laže, ali je takođe podelila i veoma čudnu situaciju koja se dogodila u njenoj kući, kada je Sneža zalutala u spavaću sobu Darijanovog oca.

- Darjanova majka je jedno veliko zlo, to je tako. Odvratna je. Moj otac je takođe jedno veliko zlo. On živi blizu mene, sreli smo se i nismo se javili jedno drugom. Rekao mi je u prolazu: ''Moja ćerka ne zna da kaže dobro jutro.''. On je mene povredio, javno me se odrekao. Povređena sam - izjavila je Sneža, na šta se nadovezala besna Bahrija:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sneža Jovičić ne priča s ocem

- Snežana, sram te bilo! Ubila si svog oca! Tri puta te se odrekao. Kupila si diplomu! Kupila si vozačku dozvolu!

Sneža je iznela i detalje iz veze sa Darijanom Radumirovićem, ističući da je tokom njihove veze plaćala njegove dugove i račune, čak i prodala automobil da bi mu vratila dugove i obezbedila stvari za rijaliti.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Otac Sneže Kušadasi je se odrekao tri puta

- Primetila sam kada sam izula sandalice da su isečene. To nije prvi put i one crne su mi isečene na istom mestu. Ja sam samo spustila kad je on skočio: "Hoćeš da prestaneš da lupaš štiklama?", on počne da priča kao nešto, ja sam bila bosa... Ja sam prodala svoj automobil da bih njemu vratila dugove i da bih kupila sve što je trebalo za rijaliti i njemu i sebi. Podizala sam novac s moje kartice i kupovala, on nije znao jer ne zna koliko novca imam na kartici - rekla je tada bivša učesnica "Elite 7".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading