ĐOKOVIĆ I ĐERE U BORBI ZA PRESTIŽ! Brojimo sitno do SRPSKOG okršaja na US Openu

Autor:

Sport

29.08.2024

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje trka za treće kolo.

ĐOKOVIĆ I ĐERE U BORBI ZA PRESTIŽ! Brojimo sitno do SRPSKOG okršaja na US Openu

Foto: Starsport

Novak Đoković i Laslo Đere

 

NOVAK ĐOKOVIĆ - LASLO ĐERE

0:0

TOK MEČA:

Prvi set:

0:1 - Gem za Novaka: Uz malo zagrevanja, uprkos rezultatu 30:30, Novak uzima prvi gem.

PRE MEČA:

Novak Đoković i Laslo Đere sastaće se u drugom kolu US Opena, u trećem međusobnom duelu u karijeri. Dok je Đoković prošao kroz prvo kolo lako savladavši Radua Albota, Đere je posle naporne borbe eliminisao znatno bolje rangiranog Jana-Lenarda Štrufa.

Srpski derbi zakazan je za noć između srede i četvrtka, oko 2:30 po srpskom vremenu. Đoković, koji brani titulu osvojenu prošle godine, suočava se sa velikim pritiskom odbrane 2.000 poena.

Podsećamo, Novak je prošle godine u finalu savladao Danila Medvedeva rezultatom 3:0 (6:3, 7:6, 6:3), čime je osvojio svoju četvrtu titulu na ovom turniru. Ovogodišnji US Open predstavlja priliku da Novak osvoji petu titulu i izjednači se sa Rodžerom Federerom.

Važno je napomenuti da niko nije uspeo da odbrani titulu u Njujorku već 16 godina, a poslednji kome je to pošlo za rukom bio je Federer 2008. godine. Pored Đokovića, glavni favoriti za titulu ove godine su Janik Siner i Karlos Alkaraz. US Open će biti poslednja prilika za Novaka da osvoji Grend slem titulu u ovoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading