TEODORA DELIĆ IDE NA OPERACIJU?! Bivša učesnica Elite na meti kritika zbog izgleda, rešila pod hitno da ode na privatnu kliniku (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.08.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju je i sama Teodora počela da sumnja u to da li joj prevelike usne stvarno stoje.

TEODORA DELIĆ IDE NA OPERACIJU?! Bivša učesnica Elite na meti kritika zbog izgleda, rešila pod hitno da ode na privatnu kliniku (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica Elite Teodora Delić navodno je rešila da istopi filere u usnama, jer u poslednje vreme, otkako je u spoljnom svetu, ljudi ne prestaju da joj pričaju da ih smanji.

Naime, Delićka nije osoba koja preterano sluša komentare drugih, kada je njen život u pitanju, ali ovo je zastupljeno u tolikoj meri, da je i njoj postalo opterećujuće.

 

 

- Teodori svi pišu da bi bila mnogo lepša kada bi smanjila usne i to je nešto što joj do sada nikako nije smetalo. Ona je zadovoljna svojim izgledom i ne bi ništa promenila, ali su komentari počeli da joj prelaze preko glave - priča nam izvor i dalje otkriva: 

Foto: printskrin instagram

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić

 

- Na kraju je i sama Teodora počela da sumnja u to da li joj prevelike usne stvarno stoje, pa je otišla na konsultacije na jednu privatnu kliniku. Tamo se raspitala o tome šta bi bilo najbolje rešenje da ih malo koriguje, a doktor joj je preporučio da je najbolje da istopi filer u usnama, pa da vide kakva će situacija biti. 

Podsećamo, bivši takmičar rijaliti programa "Elite" Nenad Macanović Bebica odlučio je da zajedno s devojkom Teodorom Delić poseti plastičnog hirurga da bi osvežio lice. Nakon deset meseci provedenih u rijalitiju i zatvorenom prostoru, par je odlučio da se pozabavi svojim izgledom i poboljša samopouzdanje.

Teodora je tako pre par dana podelila fotografiju s nove korekcije obrva, pa se pohvalila finalnim rezultatom i promenom na licu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading