"PRIČA SE DA SAM S DEDAMA ZA PARE": Slađa Poršelina konačno otkrila koliko je njen dečko STAR!

Autor:

Zadruga

10.08.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazićeva progovorila o temi zbog koje je mnogi prozivaju!

"PRIČA SE DA SAM S DEDAMA ZA PARE": Slađa Poršelina konačno otkrila koliko je njen dečko STAR!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Bivšu učesnicu "Elite" Slađanu Lazić zvanu Slađa Poršelina bije glas da su je šetali matorici, koji su joj obezbedili sve, pa i da vozi porše, zbog čega je navodno i dobila nadimak. Međutim, ona je sada rešila da stavi tačku na sva nagađanja i otkrila koliko je zapravo star njen dečko.

Prilikom njenog gostovanja u emisiji "Narod pita" Slađa je dobijala razna pitanja, a među njima se oglasio i jedan tviteraš, koji ju je čačnuo tamo gde je obično svi i prozivaju.

- Ja tvoj hejter, smešno. Oblačio te je dečko iz Čačka od 55 godina, vozila si njegova kola i zato si Poršelina. Užice te ne voli, lažeš - glasila je objava na društvenoj mreži Tviter, koju joj je pročitala voditeljka.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Slađa Poršelina otkrila koliko je star njen dečko

- Moj dečko je 85. godište, to je 35 godina, a ne 55. Ja nemam ništa protiv ni da ima 55. Polemiše se koliko je imao moj najstariji dečko, verenik mi je bio 85. godiše, a nakon toga dečka koji je 96. godište - odbrislila je Poršelina, pa nastavila:

- Ljudi ne znaju šta da ti kažu, a uvek se polemiše odakle mi novac, da li sam sponzoruša i da li idem sa starijim ljudima za novac. Uvek se to kači za lepu devojku. Priča se kako sam sa dedama, tako je i Bojana lupala gluposti. Ja nemam crnu mrljnu, iako su pokušavali da me ospore. Ja pokažem i dokažem ko sam ja!

Zatim je usledilo telefonsko uključenje, a kada se javila gledateljka Mira, ona je želela da razgovara sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Macanović Bebica u emisiji "Narod pita"

- Da li se sećaš Anelinog ulaska? Ona je rekla kako je nju muž prevario. Šta tebi to kaže o njoj kao čoveku? Rekla je da ulazi jer ju je prevario muž, ko to potencira šta - pitala je gledateljka.

- Je l' treba da kažemo da je loša jer je ona ušla i rekla da ju je muž prevario - uzvratio je pitanjem Bebica.

- Ja mislim da nisu zaslužile prvo i drugo mesto. Ja ne znam da li je nju muž prevario, ali ona tako kaže. Kako se ona ponašala od samog početka - nastavila je gledateljka.

- Mi ćemo da podržavamo Aneli u prevari. Nemam ja nikakvu korist od toga što je nju muž prevario. Šta bismo radili da muž nju nije prevario - poručio je Macanović.

Voditeljka Maša Mihailović pročitala je nekoliko pitanja sa Tvitera.

- Da li je Bebica pročitao intervju Teodorinog bivšeg dečka koji je rekao da mu je uzela 3.000 evra za grudi - glasilo je pitanje.

- Ne znam, može da se javi bilo ko i kaže bilo šta - zaključio je Bebica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading