ŠOK PAPARACO: MIONU I ŠA NAPALI NA ZLATIBORU! Reper častio Jovanovićevu putovanjem, nije mogao ni da zamisli šta će se dogoditi!

Autor:

Zadruga

09.08.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša spakovali kofere, pa napustili Beograd.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, bivši učesnici rijalitija ''Elita'', odlučili su da naprave kratki predah od gradske gužve i vreve i zapute se na Zlatibor, popularnu srpsku planinu. Njih dvoje su svoje oduševljenje ovom destinacijom podelili sa pratiocima putem Instagram storija, prikazujući idilične prizore sa planine.

Miona Jovanović je posebno istakla svoju pripremu za popodnevnu šetnju planinom sa Nenadom, pokazujući svoj autfit i naglašavajući lepotu prirode koja ih okružuje. Njih dvoje su očigledno uživali u svakom trenutku provedenom u prirodi i delili ove intimne trenutke sa svojim pratiocima. Mi smo ih uhvatili dok šetaju ulicama i fotografišu se sa fanovima, koji su ih "napali", ne bi li porazgovarali sa njima, a reper nije skidao osmeh sa lica. Čini se da su uspeli da uplove u mirnu luku i "stabilizuju" vezu, a videćemo kako će Miona izgladiti odnose sa svojom porodicom.

 

 

Zlatibor je poznat po svojoj netaknutoj prirodi, čistom vazduhu i prelepim pejzažima, što ga čini idealnom destinacijom za beg od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života.

Nenad i Miona su privukli pažnju javnosti i nakon završetka rijalitija ''Elita''. Njihove aktivnosti na društvenim mrežama često su praćene, a njihovi pratioci su imali priliku da uživaju u deljenju njihovih iskustava i trenutaka sreće.

Poseta Zlatiboru predstavlja samo jednu od brojnih avantura koje Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović dele sa svojim pratiocima. Njihova ljubav prema prirodi i uživanje u zajedničkim trenucima pokazuju da su pronalazak sreće u jednostavnim stvarima ključ njihove bliskosti i harmonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading