SIN DRAGANE MIRKOVIĆ SE OKRENUO CRKVI: Posle razvoda roditelja ne izlazi nigde, posvetio se samo VERI i MOLITVI!

Autor:

Zabava

10.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik folk zvezde Marko Bijelić privlači ogromnu pažnju javnosti.

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ SE OKRENUO CRKVI: Posle razvoda roditelja ne izlazi nigde, posvetio se samo VERI i MOLITVI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Marko Bijelić

Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Marko Bijelić, našao se u žiži interesovanja javnosti kada je odjeknula vest da se njegovi roditelji razvode.

Folk pevačica isticala je da su joj nakon razvoda deca najveća podrška, a njen naslednik Marko postao je veoma aktivan na Instagramu, gde s vremena na vreme odgovara na pitanja pratilaca. On je nedavno iznenadio javnost kada je objavio da razmišlja o preseljenju u Srbiju, a sada je otkrio i gde ga pratioci mogu najčešće videti.

Brate, znam da imaš pametnija posla možda, ali je l’ izlaziš ovako po Beču - glasilo je pitanje jednog pratioca na društvenoj mreži, a njegov odgovor je iznenadio sve:

- Ne izlazim nigde, videćeš me samo u teretani i crkvi!

Republika

Foto: printskrin instagram

Marko Bijelić otkrio gde ga ljudi najčešće mogu videti

Marko je dao naslutiti da razmatra mogućnost preseljenja u Srbiju, što je izazvalo dosta pažnje među javnošću. Njegova otvorenost na društvenim mrežama o njegovim planovima za budućnost doprinela je širenju interesovanja za njegov dalji životni put.


Nakon razvoda njegovih roditelja, Marko je postao važna podrška svojoj majci Dragani Mirković, a njihov odnos privlači pažnju javnosti.Marko je pokazao svoju emotivnu vezanost za majku kroz brojne javne izjave, ali je postao poznat i po tome što aktivno odgovara na pitanja pratilaca na društvenim mrežama. Njegova iskrenost i direktnost u komunikaciji sa fanovima privukla je pažnju i doprinela stvaranju slike o njegovoj ličnosti.

Podsetimo, Marko Bijelić je postao predmet interesovanja javnosti nakon razvoda svojih roditelja, Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Njegova aktivnost na društvenim mrežama, planovi za budućnost i podrška majci privukli su pažnju medija i javnosti, čineći ga značajnom ličnošću u javnom prostoru. Svojom iskrenošću i transparentnošću, Marko je stekao brojne pratioce koje zanima savki njegov korak, kao i dalji životni put.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading