ANĐELO RANKOVIĆ PODIVLJAO! Dobio ŠOK SNIMAK koji ga je RAZNEO u komade, nije mogao da dođe sebi od besa!

Autor:

Zadruga

27.07.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković hitno reagovao na društvenoj mreži Instagram!

ANĐELO RANKOVIĆ PODIVLJAO! Dobio ŠOK SNIMAK koji ga je RAZNEO u komade, nije mogao da dođe sebi od besa!

Foto: Amig show

Olimpijske igre su oduvek bile događaj koji privlači pažnju celog sveta, ali otvaranje Igara ove godine izazvalo je kontroverze i osude zbog neobičnog i provokativnog nastupa grupe "Drag Race France". Njihovo rekreiranje prizora "Tajne večere" na rijeci Seni i trgu Trokadero izazvalo je burne reakcije, kako kod publike tako i kod javnih ličnosti.

Jedna od javnih ličnosti koja se oglasila povodom ovog nastupa je i bivši takmičar rijalitija "Elita" Anđelo Ranković. On je na Instagram profilu objavio pomenuti snimak sa otvaranja i napisao kratko "Pakao".

Foto: Instagram.com

Anđelo Ranković prokomentarisao otvaranje Olimpijskih igara

 


Osim negativnih reakcija na nastup grupe "Drag Race France", otvaranje Olimpijskih igara 2024. nosilo je i simbolično značenje koje je bilo zapaženo i diskutovano. Otvaranje na nekonvencionalnoj lokaciji, kao i prisustvo repera Snoop Dog i scenskih izvedbi koje su izazvale kontroverze, postavili su pitanje o interpretaciji i simbolici ovakvih događaja. Ova tema svakako će biti predmet daljih rasprava i analiza.

Nastup grupe "Drag Race France" izazvao je brojne reakcije među publikom i javnim ličnostima. Mnogi su bili zatečeni i šokirani ovakvim izborom scenskog prikaza, dok su drugi podržali umetničku slobodu i originalnost nastupa. Nije izostala ni reakcija bivšeg rijaliti učesnika Anđela Rankovića, čiji komentar "Pakao" jasno ukazuje na njegovo negodovanje.

 


Osim kontroverze oko nastupa grupe "Drag Race France", otvaranje Olimpijskih igara 2024. nosilo je i dublje simbolično značenje. Scenske izvedbe koje su izazvale kontroverze postavile su pitanje o interpretaciji umetnosti i simbolici ovakvih događaja.

Nakon otvaranja Olimpijskih igara 2024, očekuje se da će tema kontroverznog nastupa grupe "Drag Race France" i simbolike celokupnog događaja biti predmet brojnih rasprava i analiza. Ovakav umetnički pristup otvaranju jednog tako značajnog događaja svakako će izazvati različite tumačenja i komentare, te se može očekivati da će ova tema dugo biti aktuelna u javnosti.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

28.07.2024 05:29

ANĐELO JE ZLO...SAM ZA SEBE I ZA SVE KOJI SU OKO NJEGA...ČIST PROMAŠAJ...ZLO NAD SVIM ZLODELIMA...