SAZNAJEMO! On je NAJVEĆI kandidat da zameni Hvanga na Marakani!

Autor:

Sport

01.09.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora Zvezda dobro da izabere, a vremena je malo

SAZNAJEMO! On je NAJVEĆI kandidat da zameni Hvanga na Marakani!

Foto: Profimedia

Virtuoz na terenu, elegantan sa loptom koju kontroliše kao najkvalitetniji veznjaci, komandant, a opet, najskromniji. Odavno je svima bilo jasno da je samo pitanje vremena kada će ga i koji velikan odvesti sa Marakane. Znao je i on da svojim kvalitetom zaslužuje da igra u ligama petice, pa je po dolasku u Beograd iz Olimpijakosa, pod ludo srećnim okolnostima, tražio da ima "izlaznu" opciju ukoliko odatle stigne ponuda bogata sedam miliona, što je milion i po više od sume za koju je doveden. Bili su mnogi skeptični po pitanju činjenice da je Korejac došao kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba. A sad - sad ga ne bi dali pa ni za 100 miliona...

Ipak, koliko god da je postao miljenik delija i i sam zavoleo klub, za In-Beom Hvanga je Marakana bila samo usputna stanica. Što je i logično, želi da igra na najvišem nivou. Sam je odlučio da ode i, uprkos ogromnoj želji čelnika kluba da ga zadrže, Hvang se čvrsto držao svoje odluke.

Republika

Foto: Profimedia

Meite u Kremonezeu

Crveno-beli sada imaju dva dana da dovedu igrača koji će zameniti kapitalca u Evropi, a to mora biti neko ozbiljno ime. Za sada, najveći kandidat da preuzme Hvangovo mesto, kako saznaje "Republika", jeste fudbaler Benfike, Suali Meite.

Vezni igrač je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u PAOK za koji je odigrao 42 utakmice i bio jedna od najvažnijih karika u timu. Benfika je juče smenila trenera, ali se čini da Meite nije u planovima ni novog šefa struke. Budući da praktično dolazi iz Grčke, pošto je tamo proveo poslednje dve sezone, iz iste sredine iz koje je i Hvang stigao, bilo bi dobro kada bi Francuz pokazao barem delić onoga što je Korejac.

Meite je igrao u brojnim evropskoim klubovima - Lil, Bordo, Monako, Torino, Milan, Kremoneze, PAOK... Iskustvom bi i te kako mogao pomoći Zvezdi u Ligi šampiona, a njegova trenutna vrednost na Transfermarktu iznosi 3,5 miliona evra.

Benfika će na Marakani gostovati 19. septembra u okviru prvog kola Lige šampiona, a Meite je, po svemu sudeći, izabrao da te večeri neće biti na strani "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading