ZVEZDO, PAZI SE HOLANĐANA! PSV "melje" rivale, Filipsovci imaju 4 od 4!

Autor:

Sport

01.09.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mašinerija iz Ajndhovena se ne zaustavlja.

ZVEZDO, PAZI SE HOLANĐANA! PSV "melje" rivale, Filipsovci imaju 4 od 4!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri PSV iz Ajndhovena dominiraju u prvenstvu Holandije sa maksimalnim učinkom u prva četiri kola.

Njihova sledeća utakmica u Ligi šampiona protiv Crvene zvezde zakazana je za 21. januar naredne godine, a navijači crveno-belih sa nestrpljenjem prate igre ovog slavnih "filipsovaca". PSV je ostvario četvrtu uzastopnu pobedu u prvenstvu Holandije, savladavši ekipu Go Ahead Eagles rezultatom 3:0.

Ovo je bio prvi put ove sezone da je PSV zadržao svoju mrežu netaknutom, što pokazuje dominaciju ovog tima. Tim iz Ajndhovena je pitanje pobednika rešio već u prvih pola sata igre, a odbrana je odigrala ključnu ulogu u ovoj utakmici.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

PSV je poveo već u 11. minutu golom Gus Tila, a prednost je udvostručio Irving Lozano u 27. minutu, uz asistenciju iskusnog Luke De Jonga. Konačan rezultat od 3:0 postavio je Verman golom u 53. minutu, čime je PSV potvrdio svoju dominaciju u holandskom prvenstvu.

U drugim utakmicama četvrte runde, Utreht je ostvario pobedu nad Tventeom posle preokreta rezultatom 2:1, dok je Cvole ubedljivo savladao Herakles sa 3:0.

Ovim pobedama, PSV Eindhoven pokazuje svoju dominaciju u holandskom prvenstvu i najavljuje uzbudljive utakmice u Ligi šampiona, posebno protiv Crvene zvezde. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju duel ovih ekipa u najprestižnijem evropskom klupskom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading