OVO SE NEĆE SVIDETI DELIJAMA! Kompjuter predvideo CRNU SUDBINU Zvezdi!

Autor:

Sport

01.09.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teren je ipak jedino merilo.

OVO SE NEĆE SVIDETI DELIJAMA! Kompjuter predvideo CRNU SUDBINU Zvezdi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su po četvrti put u poslednjih pet sezona uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona.

Međutim, na snagu stupa novi format takmičenja, koji podrazumeva ukidanje grupne faze i uvodi ligaški sistem. Ovo znači da će tim Vladana Milojevića odigrati ukupno osam mečeva, po četiri na domaćem terenu i u gostima.

Na najvećem srpskom stadionu, fudbaleri Crvene zvezde će ugostiti renomirane evropske klubove poput Benfike, Barselone, Štutgarta i PSV Ajndhovena. Ovi mečevi će sigurno privući pažnju i veliku podršku navijača, koji će biti ključni faktor u ostvarivanju povoljnih rezultata.

 

 

S druge strane, crveno-beli će se suočiti sa izazovnim gostovanjima kod milanskih rivala - Intera i Milana, Monaka i Jang Bojsa. Ovo će biti prilika za tim da pokaže svoju snagu i izbori se za što bolji plasman u elitnom takmičenju.

Prema projekcijama statističkih platformi, devet bodova trebalo bi da bude dovoljno za 24. mesto na tabeli i plasman u plej-of rundu nokaut faze. Međutim, poznata statistička platforma "Football Meets Data" prognozirala je da će Crvena zvezda završiti ligašku fazu na tek pretposlednjem, 35. mestu. Ovo je izazovna prognoza koja će sigurno dodatno motivisati igrače srpskog prvaka da pokažu svoj maksimum na terenu.

Iako statistika može biti demotivišuća, jasno je da crveno-beli imaju svoje šanse. Sa podrškom vernih navijača i posvećenošću tima, rezultati mogu da budu iznenađujući. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading