OBEZBEĐENJE PREKINULO TUČU NA FINALU: Ivan NASRNUO na Žaninog Bobanca, PLJUŠTE pretnje POLICIJOM! (VIDEO)

Autor: G.D:/O.B.

Zadruga

14.07.2024

03:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žana Đorđević i Ivan Marinković napravili opšti haos na finalu Elite!

U toku je grandiozno superfinale ,,Elite 7", a dok publika nestrpljivo čeka da saznaju ko će poneti laskavu titulu pobednika, ispred studija se odigravala prava dramatična situacija. Ljuti rivalki Žana Milinković Đorđević Omnia i Ivan Marinković ušli su u žestok konflikt, da je čak i obezbeđenje moralo da reaguje. 

Sukob Žane i Ivane traje mesecima unazad, međutim, sada je došlo do brutalnih prozivki, naročito kada je Marinković prišao starletinom bivšiem suprugu Bobancu, kog je počeo da psuje. Marinković se tu nije zaustavio, te je Bobancu, Žaninom bivšem poručio da će ga prijaviti za navodne pretnje, a potom ga je starleta uhvatila za polni organ. 

- Moram da me odere kao mačku - rekao je Ivan, a potom se Žana umešala:

- Bobanac je gospodin čovek, a ovo je Ivančica indijanac! Indijanac!

- Evo da kažem ja Bobancu da mi p*puši k*rac! Idem u policiju da te prijavim - pretio je Ivan, a potom ga je Žana uhvatila za polni organ.

Njih dvoje su počeli da se psuju i provociraju, nakon čega je hitno reagovalo obezbeđenje, a Ivan je uveden u studio kako ne bi više dolazilo do sukoba. 

Foto: Republika TV

Sukob Žane Omnie i Ivana Marinkovića na finalu Elite

Sukob se kasnije nastavio, što možete videti u nastavku.

Podsetimo, ovako je izgledala jedna od rasprava Žane i Ivana tokom boravka u Eliti:

- Žana je ležala prošle godine sa 15 godina mlađim muškarcem koji joj je masirao grudi i čeprkao polni organ. Znam ljude koji su mi pričali kako se ponašala, ona o tome ovde neće da priča, ali za sve postoje dokazi. Nikad ništa nisam pričao napamet, tako da ko hoće da veruje može slobodno meni, a ne njoj - rekao je Ivan, a Žana se nadovezala: 

- Ti si Ivane skroz skrenuo s puta! Ljubomoran si na sve i svašta. Čak si ljubomoran i na muškarce s kojima su danas tvoje bivše žene! Jadan si i kao takav ne možeš mene da uvrediš, iako bi voleo da možeš! 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading