MAJA MOLI STANISLAVA ZA LJUBAV: Ovo što je UPRAVO uradila na snimanju emisije, niste videli ni u jednoj sezoni rijalitija dosad (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.07.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva na silu hoće poljubac od stanislava, on je oladio ko špricer.

MAJA MOLI STANISLAVA ZA LJUBAV: Ovo što je UPRAVO uradila na snimanju emisije, niste videli ni u jednoj sezoni rijalitija dosad (FOTO)

Foto: Printskrin

Rijaliti par Maja Marinković i Stanislav Krofak koji je nakon mesec dana veze u Beloj kući i raskinuo, napolju se ne razdvaja, jer je Pantera obećao da će Marinkovićevoj pružiti još jednu šansu.

Njih dvoje danas snimaju emisiju "Amidži šou", gde gostuju i ostali superfinalisti "Elite".

Republika

Foto: Printskrin

Maja Marinković na pauzi od snimanja sve vreme Krofaka obasipa pažnjom

Iako imaju nesuglasice oko njihovog emotivnog statusa, Maja se ponaša kao da su u najvećoj ljubavi, pa koristi svaku priliku da strasno poljubi Stanislava. Tako je bilo i na pauzama od snimanja.

Na taj način očito želi da stavi svima do znanja da Krofak ne priča realno kada kaže da nisu u vezi i da su samo prijatelji.

Međutim, Stanislav se i dalje opire, dok Maja radi sve suprotno od onoga što on očekuje ukoliko želi da se pomire. Obasipala ga je pažnjom, a kada je krenula da ga poljubi, on joj nije uzvratio, već joj je samo hladno podmetnuo obraz da ona njega cmokne u prazno. 

Republika

Foto: Printskrin

Maja Marinković na silu hoće poljubac od Stanislava

Podsetimo, na sinoćnjoj žurki je pao sočan poljubac, ali već danas Stanislav se priprema za distancu na kojoj će biti tokom leta. Marinkovićeva ne planira da propusti svoj tradicionalni provod u Budvi, a Krofak se već sutra vraća nazad u Hrvatsku.

On je po izlasku iz "Elite" tvrdio da je njegovo "druženje" sa Majom naprasno simpatično i njegovoj ćerki, koja ga je opominjala zbog ponašanja sa njom u rijalitiju.

S druge strane, Majin otac Radomir Taki Marinković, zgrožen je što je ona i po izlasku nastavila da se ponižava maltene moleći Krofaka za ljubav. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading