DUŠICI JAKOVLJEVIĆ STIŽE EKSKLUZIVNA INFORMACIJA O POBEDNIKU ELITE: Ne zna kako će ovo saopštiti superfinalistima!

Autor:

Zadruga

13.07.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzija na vrhuncu!

DUŠICI JAKOVLJEVIĆ STIŽE EKSKLUZIVNA INFORMACIJA O POBEDNIKU ELITE: Ne zna kako će ovo saopštiti superfinalistima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Dušica Jakovljević nije krila uzbuđenje prilikom svoje najave za Nacionalni dnevnik na Pink televiziji, sat vremena pre početka velikog superfinala "Elite". U razgovoru sa reporterkom, Dušica je istakla svoje oduševljenje i priznala da nije još potpuno spremna za ono što će uslediti.

Jedan od elemenata koji je istakla voditeljka jeste impresivna scenografija, ističući da tim uvek nadmašuje sam sebe. Ovo svakako budi radoznalost kod gledalaca, koji s nestrpljenjem iščekuju šta će im ovog puta biti priređeno.

- Ja sam oduševljena, nisam još skroz spremna. Ostala sam bez teksta na celu scenografiju, uvek nadmašimo sami sebe. Sigurna sam da će gledaoci biti i više nego zadovoljni. Ono što najviše gledaoce zanima je ta neizvesnost ko će biti pobednik - rekla je Dušica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dušica Jakovljević

 

Neizvesnost oko toga ko će odneti pobedu je ono što najviše intrigira gledaoce, a Dušica je istakla da će gledaoci biti više nego zadovoljni. Takođe, istakla je da nema favorita, već zastupa profesionalnu distancu i smatra da treba da pobedi osoba koja je zaista obeležila takmičenje.

- Prva ćeš saznati ko je pobednik, kakav je to osećaj? - upitala je voditeljka Dušicu.

- Ne znam koju ruku više stiskam, levu ili desnu. Kažu da mi je uvek potpuno slučajno bilo da su pobednici sa leve strane. Videćemo da li će tako biti i ove godine - rekla je ona, kako prenosi Pink.

Očekuje se da će superfinale "Elite" biti nezaboravno iskustvo za gledaoce, a voditeljka Dušica Jakovljević je svojom najavom dodatno podgrejala interesovanje i uzbuđenje pred ovaj veliki događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading