ZOLI BI DA RODI DETE, A NE ODVAJA SE OD MILJANE: Skandalozna starleta ŠOKIRALA priznanjem u Eliti!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić i dalje ima najlepše mišljenje o bivšem partneru!

ZOLI BI DA RODI DETE, A NE ODVAJA SE OD MILJANE: Skandalozna starleta ŠOKIRALA priznanjem u Eliti!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zola

Takmičarka "Elite" Slađa Lazić Poršelina dobila je priliku sinoć da iznese mišljenje o svojoj prijateljice Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, sa kojim je prošle godine imala kratku aferu. Zolu je digla u nebesa, a onda šokirala sve priznanjem o Kulićevoj.

- Zola je meni jedna od najdražih osoba u kući. Imam poseban osećaj, jako ga gotivim, mislim da je dobar čovek i moja porodica ga jako voli. Mene nikad nije uvredio i drago mi je da je demantovao gluposti koje su pričane i da im je zapušio usta. Ne dopada mi se njegov stav da se ne druži sa ljudima, nekako se povukao u sebe. Smatram da si trenutno u depresiji, ne znam da li je to zbog Miljane i polivanja, pa bih mu rekla da se malo aktivira. Zna se da se meni Zola sviđao. Zola je meni zamerio što ga nisam branila, ja se ne mešam u njegove odnose - pričala je Slađa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa Lazić nahvalila Zolu

- Slađo, ti si rekla u "Narod pita" da si možda trudna, ako jesi da ćeš da rodiš - dodala je voditeljka Ivana Šopić.

- To je istina, ja sam bila zaljubljena u njega jako. Ja bih njemu rodila bebu, to sam pričala ovde 100 puta. Svi mediji su brujali o tome. On ima loše navike, ja sam sportski tip. Mi smo raskinuli i rekla sam Miljani tad da nas dvoje nismo jedno za drugo - nastavila je Lazićeva.

- Što se Miljane Kulić tiče, mi smo od sjaja do očaja. Trenutno smo u jako dobrom odnosu. Ona mi je prošle godine zamerila odnos sa Zolom. Ovde smo se na početku sezone vređale, nazivala me je najpogrdnijim imenima - pričala je Slađa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Poršelina nominovala Miljanu, a sačuvala Zolu

- Ja sam tebi rekla "k*rvo", naravno da mislim da to nisi - dodala je Kulićeva.

- Ovde se ljudi jako plaše Miljane, njenog vređanja i kao osobe koja baca stvari. Ona sad to ne radi, samo se svađa sa ljudima koji su njoj uradili najstrašnije stvari. Zolu ostavljam, Miljanu šaljem u izolaciju - rekla je Lazićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading