ŠOK! Miona nakon DEVET meseci priznala Ša o BOLESTI, STRAHUJE zbog odlaska kod DOKTORA!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović se poverila Nenadu Aleksiću Ša o problemu!

ŠOK! Miona nakon DEVET meseci priznala Ša o BOLESTI, STRAHUJE zbog odlaska kod DOKTORA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom dana Nenad Aleksić Ša seo je sa svojom devojkom Mionom Jovanović, a ona mu se poverila o velikom problemu koji ju je zadesio tokom boravka u rijalitiju. Naime, Miona je iznela tvrdnje da po završetku rijalitija mora da ode kod doktora da proveri šta joj se dešava, jer je primetila da joj kosa sve više opada. 

Međutim, kako Miona da bude ugrožena više od Ša? On je odmah prebacio priču da i on mora da se smiri kada je u pitanju blajhanje, jer mu se kosa proredila od velikog broja tretmana kojom je izložen. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Meni jako opada kosa, moram da proverim hormone kad izađem - rekla je Miona.

- Spalio sam svoju kosu, više ne mogu da je uporedim s onom od nekada. Brate mili, kako više ovako - kazao je Ša.

Reper Nenad Aleksić Ša otvorio je sinoć dušu voditelju Darku Tanasijeviću, koji je obavio sa njim o odnosu sa Mionom Jovanović.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša priča o Mioni Jovanović

 

- Kako je, Šaki, kako preživljavaš ovo u izolaciji dok su Stanislav i Miona? Šta se dešava sa Mionom? - pitao je Darko.

- Ma lagano, to samo žele hejteri da nas razdvoje. Majčica malo igra rijaliti, on dečko nije u vinkli, lud je totalno. Ja verujem u to u šta verujem, dokle god sam ovde ne možemo da budemo mirni, ili na mene ili nju utiče. Najgore što sam mogao da doživim je da me ljudi driluju zato što sam se nasmejao, odlučio sam da budem kao robot sad i da samo klimam glavom. Možda sav pritisak koji nam se dešava, niti sam pričao nešto o toj devojci, niti sam se smejao, pritom i ona sa nama provodi vreme. Niti pričam o bivšima, sedim sa drugom od spolja, to su osobe koje poznajem i sedim sa društvom gde treba da bude opuštena - rekao je Ša.

- Nijedne sekunde nisam rekao ne može bilo šta, nego ona mene šalta samo. Stalno menja mišljenja, ne zna ni sama šta želi i onda je konstantno nervozna. Niti je više pitam o bilo čemu, niti ću je pitati, ja sam siguran u ono što hoću - dodao je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading