TUŽBA, ALI NE ZA MILJANU! Kulićeva šalje bivšeg na SUD, a Kačavenda joj OVO neće oprostiti!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna rijaliti-učesnica opljuvala cimerku!

TUŽBA, ALI NE ZA MILJANU! Kulićeva šalje bivšeg na SUD, a Kačavenda joj OVO neće oprostiti!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je tokom intervjua sa Darkom Tanasijevićem analizirala sve aktuelnosti u rijaltiju, a prvo je priznala zbog čega će tužiti Nenada Macanovića Bebicu.

- Nikad nikog nisam tužila, ali je on živeo sa nama, izdao me je i povredio. On je čovek kom sam htela da sam da mi čuva honorare, imala sam maksimalno poverenje u njega, a on me je izdao, pa sam podnela tužbu zbog onoga što je izneo za mene - govorila je Miljana.

- Da li ti pije vodu priča da se Teodora ljubila sa Rajačićem? - pitao je Darko.

- Ne, ona je premazana svim bojama. Ne bi se ljubila pred kamerama - odgovorila je Kulićeva, oa se dotakla sukoba sa Milenom Kačavendom:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić otkrila da će tužiti Bebicu

- Meni je ta žena ogavna, ženomrzac. Da li je normalno da dođeš iz bolnice, neko bude u komi, a ti obučeš šorts? Komentarisala sam njeno ponašanje, a nikad smrt njene majke. Ona se pere, lažno je na strani Aneli i Milice. Nema koju ženu nije ponizila, a muškarce branila, cele sezone. Ona je našla taktiku jer joj je Đedović verovatno rekao kako da se dobro plasira, pa da brani Aneli i Milicu. Meni ne pije vodu da se ona toliko zalaže - pričala je Miljana.

- Kako gledaš na situaciju Aneli i Janjuša? Čuo sam da vas optužuje da ste krivi za abortus jer ste je vi ubedili, a onda je kriva jer se nije konsultovala sa njim - dodao je voditelj.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana ocrnila Janjuša i Kačavendu

- Ja sam odmah rekla, on je odvratan, ogavan i rošav... Toliko ga mrzim. Želim da na svojoj koži oseti kako se igrao emocijama polupane žene. Ako nisi planirao budućnost sa njom, zašto si joj pravio dete? Imaš žensko dete, a to radiš. Više ni njegovu ženu ne mogu da smislim kao ni njega. Kad je on rekao: "Ko si ti da se plasiraš?", znači samo takmičarski duh i u njoj je video rivala - pričala je ona.

- Kako gledaš na svađu Mione i Ša zbog Dragane Mitar? - pitao je Darko.

- Ja sam htela da umrem i up*škim se od smeha. Ša je presmešan. Od njihovog odnosa nema ni persektive, a ni budućnosti. On nije normalan. Očigledno je on mnogo povređen, ko zna šta se njemu dogodilo... Ona će da ode kod roditelja, a oni će da je pomire sa Stanislavom - poručila je Miljana Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

24.06.2024 13:03

Serijski ubica dece, čedomorka ko joj majka ("Najbolja kontracepcije je abortus") nije mogla da svari da neko drugi u novoj Eliti ili kako vec, bude sa majkom, bebisiterkom i bebom. Aneli je propustila tu šansu ne iz razloga da ju je Janjuš maltretira već iz čistog šovinizma što je manifestovala obučena u ratničke boje ISIS (zelena) sa rečima njene majke: "Od rđavog roda (srpskog) nema ni poroda"... Zašto se to jasno ne kaže i Aneli, Jasmini i Siti ne znam ali kada su mogli celu sezonu da gase kamere kada je Dejan klanjao ništa čudno.