ANELINA MAJKA OBJAVILA RANE RADOVE STANIJA DOBROJEVIĆ: Skandalozni kadrovi, golišave fotke, a onda osula paljbu!

Autor:

Zadruga

23.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aneli Ahmić napala Staniju Dobrojević!

ANELINA MAJKA OBJAVILA RANE RADOVE STANIJA DOBROJEVIĆ: Skandalozni kadrovi, golišave fotke, a onda osula paljbu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stanija Dobrojević

Tokom prošle noći u emisiji "Elita - specijala", voditeljka Dušica Jakovoljević je ugostila Staniju Dobrojević i Takija Marinkovića.

Stanija je tokom emisije komentarisala Aneli Ahmić i to što je pre dva dana abortirala, rekavši da se njoj i njenoj prodici vraća sve jer su je kako ona sama kaže prozivali nakon što je izgubila svoje dete.

Republika

Foto: Instagram.com

Jasna Ahmić o Staniji Dobrojević

 

Tim povodom Anelina majka, Jasna Ahmić se oglasila na svom Instagramu gde je okačila Stanijinu sliku a u opisu otkrila kako gleda na njeno gostovanja.

- Večeras ste mogli videti i uveriti se kolika je ova raspandr*ača, seljančura, i usput još tvrdi za sva zla koje je govorila, gde su klipovi, pa stvarno da li je seljanka moćna da uništi klipove - napisala je Anelina majka.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević u svađi sa Sitom Ahmić

 

- Maja je unutra karma, a ja sam spolja. Ovako vam mašem, maše vam karma, prisetimo se početka rijalitija. Pre početka sam imala spontani, a iste te Ahmićke, koej su me targetirale, da uđu i proslave se moj spontane su nazvale marketinški trik i da je to laž i ova unutra, i ova napolju, mi sad ovde pričamo da se mi žene saoćesamo, sad ja treba da se saosećam sa nekim ko mi je govorio takve stvari, to je prestrašno... Neki dan su mi slali klip, za ovu što je govorila. Šta će meni marketing? Svi ste se proslavili preko mene, da ja idem i da izmišljam to. I to se desilo pre nego što je počeo rijaliti. Ja sam rekla da moram da idem pod Ostrog, i onda kreće rijaliti posle pet dana i onda saznajemo za nju, mene je to toliko bolelo, kako žena ženi može tako da kaže nešto - odbrusila je Stanija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

24.06.2024 13:36

Bolje bi joj bilo da se bavi svojom ćerkom!